Allah sihhatine kavustursun.... Allah asükür bizler saglikliyiz....
Agac Adamin son görüntüleri 'Ağaç adam' köklerinden kurtuldu
Genç yaşında vücudunda çıkan siğiller yüzünden el ve ayaklarında tıpkı ağaç kökü gibi uzantılar oluşmaya başlayan Dede Koswara adlı Endonezyalı geçirdiği bir dizi operasyonla uzantılarından büyük ölçüde kurtuldu.
Endonezyalı Balıkçı Dede Kosvara, 15 yaşındayken kazara dizini kesmesinden sonra vücudu beklenmedik ve kontrol altına alınamayacak şekilde "ağaçlaşmaya" başladı. Dede, hastalığından sonra balıkçılığı bırakmak zorunda kaldı ve bugüne kadar da yakınlarının yardımı ile hayatını sürdürmeye çalışıyor.
Agac adam olarak tanınan Dede'ye gösterilen uluslararası ilgi, Amerikalı dermatoloji uzmanı Antoni Gaspari'nin de dikkatini çekmiş Endonezya´ya giden Gaspari, bazı testleri yaptıktan sonra hastalığın, vücutta siğil enfeksiyonlarına neden olan HPV adlı virüsten kaynaklandığını ve A vitamini tedavisiyle sorunun çözülebileceğini açıklamıştı.
Samanyolu Haber, Endonezya sağlık bakanlığından özel izin alarak 38 yaşındaki Dede Kosvara, bilinen adıyla "Ağaç Adam"ı görüntülemeyi başardı.
... Gözlerini kapayinca gördüklerinden baska neyin varki?
Allah sihhatine kavustursun.... Allah asükür bizler saglikliyiz....
GiTTiGiN YeRLeR SoGuKSa
Al GöTüR BeNi De YaNıNa
ElLeRiM eLLeRiNi
I s ı T S ı N S e V D i G i Myüregim yüreginle atsingözlerim gözlerine baksinellerim ellerini birakmasinAyrilik bizi hic bulmasingözyaslarim sular seller olsada
icimdeki yangini söndürmeye yetmiycek kadar az....
ben bugün yine agladim.
ve yine icimdeki yangini durduramadim.....
Bismillahirrahmanirrahim.. HaLimize Cok Sükür.. :S
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
Ben bunu bikac ay evvel tvde izlemistim ve kac gun etkisinde kalmistim:s
Halimize sukretmemiz gerekiyor..... Ibret almaliyiz...
Paylasim icin tskler
"BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE"AsLa BiriLerinin Umudunu Kirma,
BeLkide Sahip oLduklari Tek Sey O'dur.
Hem Maliyeti Ucuzdur
Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Kötümser yanlız tüneli görür,
Iyimser tünelin sonundaki ışığı görür,
Gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks