evet bunları bile bile halen içiyoruz..ve içiyorum...paylaşım için teşekkürler..
HALA SİGARA İÇİYORSANIZ PES !
sigaranin zararlarini herkes biliyordur, ben bu zararlarini sahsen yasamis ve icmekten pisman olup birakmis biri olarak bilinmeyen bir zararindan bahsetmek istiyorum. Cogu islam alimine göre sigara icmek haramdir, baska deyisle icen insanlar icmeyen insalarin hatta hayvanlarin ve bitkilerin temiz hava solumasina mani olarak insan hayvan ve bitkilerin bile hakkina geciyordur.kul hakkinin ne kada önemli olduguna inan insanlar icin sigara icenlerin icerken daha bi derin dusunmesi gerekiyordur..
Bu karelere iyi bakın ve tekrar düşünün!
Brezilya'da Sağlık Bakanlığı'nın sigara kullanımını azaltmak için hazırlattığı fotoğraflar büyük ses getirdi.
Bakanlık bu fotoğrafları sigara paketlerinin arkasına basarak insanları sigaradan uzak tutmayı hedefliyor. Bu uygulamadan sonra sigaraya devam etmek gerçekten yürek ister.
![]()
Konu YaGiZ tarafından (02.06.08 Saat 22:57 ) değiştirilmiştir.
... Gözlerini kapayinca gördüklerinden baska neyin varki?
Icenlere nediyelim?
En buyuk zarar kendi cigerlerine ve etrafa verdikleri zararlarida unutmayalim.... Zor birakmasi lakin insan bence yeterki istesin..
Istemek basarmanin yarisidir
"BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE"AsLa BiriLerinin Umudunu Kirma,
BeLkide Sahip oLduklari Tek Sey O'dur.
Hem Maliyeti Ucuzdur
Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Kötümser yanlız tüneli görür,
Iyimser tünelin sonundaki ışığı görür,
Gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür.
ögggggg ne kadar kötü içmiyorum aslada içmedim))))))temiz ciğerlerim var ohhhhhhhh ne güzel
))))kıskananlar çatlasın
)))))))))
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks