'Halka hizmet Hak'ka hizmettir' ne güzel
teşekkürler Chaos paylaşımın için..........
AK Parti İstanbul İl Danışma Kurulu toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, “AK Parti'de hırsızın, uğursuzun yeri yok. Yolsuzluk yapan kim olsa göz yumulmayacak” dedi
İSMAİL ZELVİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün, Türker İnanoğlu Maslak Show Center'da (TİM) düzenlenen AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı'na katıldı. Basına kapalı yapılan ve yaklaşık 1 saat 45 dakika süren toplantıya Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, İstanbul Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve AK Parti yöneticileri katıldı.
Toplantıda yaklaşık bir saatlik konuşma yapan Başbakan Erdoğan, “AK Parti adı altında hırsızın, uğursuzun yeri olmaz” dedi. Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde “Yeni yolsuzluk bombaları patlayabilir” diye konuştu
MÜCADELEYE AYNEN DEVAM
Konuşmasının büyük bölümünde yolsuzluklara vurgu yapan Erdoğan, “Ak Parti adı altında hırsızın uğursuzun işi yok. Bir yerde pislik varsa onu duyurun. Yolsuzluk yapan belediye başkanı dahi olsa göz yumulmayacaktır. Varsın bir iki belediye başkanımız eksik olsun” şeklinde konuştu.
Yolsuzlukla ilgili iddiaların sağlam delillere bağlanması gerektiğini kaydeden Başbakan Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki iddialar için müfettiş görevlendirdiğini, müfettişin raporlarına göre hareket edileceğini vurguladı. Yolsuzlukla mücadelenin aynen devam edeceğini ifade eden Erdoğan'ın, önümüzdeki günlerde yeni yolsuzluk bombalarının patlayabileceğini söyledi.
FAKİRİN KAPISINI ÇALIN Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili çalışmalara da değinen Erdoğan'ın 'Halka hizmet Hak'ka hizmettir' sloganı ile partililerden fakirin kapısını çalmasını istediği ifade edildi. Erdoğan'ın, “Fakirin kapısına gidin. O sizin kapınıza gelemez” diye konuştu. AK Parti'nin, iktidarı yaptıkları ile hak ettiğini belirten Erdoğan, “Halka ne söz verdiysek yaptık. Referanduma gideceğiz dedik. Bu süreci devam ettireceğiz. Atatürk'ün çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak için tarif ettiği yol devam edeceğiz” dedi.
yenişafak..
'Halka hizmet Hak'ka hizmettir' ne güzel
teşekkürler Chaos paylaşımın için..........
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
Bu kadar yolsuzlukların üzerine gidildiği bir dönem daha hatırlayan varsa lütfen bizimle paylaşsın.
GiTTiGiN YeRLeR SoGuKSa
Al GöTüR BeNi De YaNıNa
ElLeRiM eLLeRiNi
I s ı T S ı N S e V D i G i Myüregim yüreginle atsingözlerim gözlerine baksinellerim ellerini birakmasinAyrilik bizi hic bulmasingözyaslarim sular seller olsada
icimdeki yangini söndürmeye yetmiycek kadar az....
ben bugün yine agladim.
ve yine icimdeki yangini durduramadim.....
Bişeyler yolunda gitti mi bizde adet olmuş muhakkak biri engel olur tabi işine gelmedi hortumcuların,Ülkeyi Akp mi yedi kimler yedi belli ama ne hikmetse Akp'ye suçlar niye Mesut Yılmaz'a kimse bişey demiyor....
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
D medya çok haklı. Neden derseniz. Arkasındaki Koç desteği ile zamanında devlet borçlarını yapılandırdı. Şimdi Aydın Doğan denen adam büyük bir güç haline geldi. Medyası ile kimin taşaronluğunu yaptığıda açık tabi görmek isteyene.
Ya ne diyeceğimi bilemiyorum. Herkes dua ediyor ALLAH var Tayyip Erdoğan Belediye başkanı olduda istanbul diye bir şehir kendine yeniden geldi diye.
Bu çok güvendiğimiz yargı kurumları savcılar uyuyormu? Varsa yolsuzluk herkes hesabını versin.
ok sana bişi diyecem ugurlu yargı diyorsun savcı diyorsun bunlar devlete bağlı bi kurum deil mi ?
eeeeeeee
devlet kim ??
TAYYİP ERDOĞAN DEİL Mİ ?
ben başka bişey demiyorum umarım anlamışsındır![]()
inanmak isterdim hocam gerçekten inanmak....
ama kusura bakma inanamıyorum... af et beni...
maliye bakanı unakıtan ordayken bu söylenenler havada kalmıyormu sence...
partiin adı adalet ve kalkınma partisi...
adaleti geçtik çoktan unuttuk çünkü..
kalkınma sadece kağıt üstünde malumun...
partinin adı ak olmakla aklanmıyor hocam...
ne tez unuttun sayın çömezin dediklerini...
onun için inanmak isterdim..
ama içim elvermiyor..
eğer aklından bi şeyler geçiyorsa...
zaman zaman değişik medya organlarında ki akp li millet vekillerinin açıklamalarını takip et...
yada yolsuzlukları araştırma komisyonu başkanı sayın azmi ateşi bi dinleyi var
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks