gülüyorum![]()
Manisa'da Tiyatro festivalinin kortej yürüyüşüne Romanların dansözle katılmasına AKP'li belediye sert tepki gösterdi.
Şehir Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Turgay Tanülkü, "Manisa muhafazakâr bir kent diye kızdılar. Belediye ile karşı karşıya geldim" dedi.
Manisa'da tiyatro festivalinin kortej yürüyüşünde Romanların dansözle katılması nedeniyle kriz çıktı. Manisa Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın işbirliğiyle geçen yıl kurulan Şehir Tiyatrosu, bu yıl 21- 27 Mayıs tarihleri arasında ilk kez Liselerarası Tiyatro Festivali düzenledi.
Festival kapsamında 21 Mayıs'ta yapılan kortej yürüyüşüne, Roman vatandaşlar da dansözlerle katıldı. Ancak dansözlü kortej nedeniyle belediyeye tepki gösterildi.
Manisa Şehir Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Turgay Tanülkü'yü arayan Belediye Başkan Yardımcısı Recep Kafes de, dansöz oynatılmasından rahatsız olduklarını söyledi.
19 Mayıs kıyafetleri de sorun olmuştu
Manisa'daki Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerinin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda statta sergilediği step gösterisinin, AKP'de rahatsızlık yarattığı ortaya çıktığı iddia edilmişti.
Manisa Belediye Başkanı AKP'li Bülent Kar, Ankara'da Manisa AKP Milletvekilleri Bülent Arınç ve Hüseyin Tanrıverdi ile görüştüğünü belirterek, "Öğrencilerin kıyafetlerinin Ankara'da huzursuzluk yarattığını gördük. Step gösterisinde böyle kıyafetlerin uygun olmadığı söylendi" demişti.
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
niye başörtüsüne karışılınca hiç bişey olmuyorda dansöze denilince mi özgürlükler kısıtlanıyor ne saçma bende sadece gülüyorum bu tür kıyafetler bizim kültürümüze uymaz...
Konu cokgen tarafından (30.05.08 Saat 15:29 ) değiştirilmiştir.
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
Bende gülüyorum acı acı kıyafete değil kıyafete takanlara..
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
Evet, kıyafete takanlara bende üzülüyorumda. Bazı şeylerde adap kuralları içinde olmalı diye düşünüyorum. İnsanların kendilerini teşir etmesi sadece AKP nin sorunumu ya.
isde yurdum insani kiyameti koparir isteyinceistemeyincede gik bile diyemez
![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
En Büyük sorunumuz Bu DegiLmi Caga Ayak uyduramamak .. sözDe özGürLükLer üLkesiHey ALLAH'im Ya BöyLe SacmaLik oLmaz.. Acaba Belediye Baskanim Sen EsinLe Her Hangi Bir ülkeye gitsen Esin türbanLi olsa Adamlar Kriz Cikarir mi ?? ZihniyEt isTe...
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
her alanda özgürlük isteyenler....
özgürlüklere neden karşılar....
varmı bilen...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks