Inan kendi gozlerim yasardi bunu gorunce...
Ayy Allah sifasini versin!
bulanık görüyorum diye doktora gitti işte sonucu..
Inan kendi gozlerim yasardi bunu gorunce...
Ayy Allah sifasini versin!
"BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE"AsLa BiriLerinin Umudunu Kirma,
BeLkide Sahip oLduklari Tek Sey O'dur.
Hem Maliyeti Ucuzdur
Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Kötümser yanlız tüneli görür,
Iyimser tünelin sonundaki ışığı görür,
Gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür.
Biraz daha bilgi isteriz... nasil olmus bu ? Nasil oraya gelmis... yani tek resim eklemekle olmaz bu.. :-)
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Bunlar çoğu sitelerin korku bölümünde bulunan genelde sahte haberler ve bir çoğu photoshop harikası![]()
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
1-
Bir kısmı lenf sistemine girerek yerleşir, zaman zaman kana geçerler. Hastalık sivrisineklerle (culex, ae-des) insandan insana bulaşmaktadır. Deriye yerleşen filaryalardan Loa loa adı verilen bir cinsi Afrika’da çok görülür. Afrika göz solucanı hastalığını meydana getirir. Onchocerca volvulus adındaki filaryalar körlüğe yol açabilir.
2-http://www.snopes.com/horrors/insects/wormeye.asp
bu linkte bu olayın sebebı gelişimi tıbbi terimlerle anlatılmakta.inglizce bilen anlar.yukardakı sadece basit bir örnegidir.
American Medical Association - Archives of Ophthalmology,Temmuz 2000 deki sayısında yer almıştır.İsmi HUMANBOTFLY (diğer adıyla DERMATOBİA HOMİNİS) olup genellikle Meksika ve Afrikada görülür.
Veeeee son olarak ; bu bana maıl olarak gelmişti,benım burda yazdıklarımı takıp edenler az cok bılırler kı havadan konular uydurma haberler yazmam.Ayrıca Ufuk , te resım eklemekle olmaz bu iş demissin ama ben buraya forum açıldıgından berı bınlerce bilgi resım ekledım hıc bırıde boş değildiKacak , sende bu bılgılerden sonra sahte resımler,bılgıler olmadıgını anlamıssındır.Ben bunu ilginç resımlere de koyabılırdım ama sağlık konusuna koyduguma gore tıbbi bır gercege ve belgeye dayalıdır , havada asılı kulaktan dolma SADECE kopyala-yapıstır yapmıyorum ben ayrıca araştırıyorumda. iyi forumlar !!!
ilk once resime baktim alalal bu neki dedim sonra altina aciklama yazmisin ondan sonra anladim aciklamasinida yapinca daha guzel olur ki senden zaten yapmisin, gercekten cok ilginc bisi, Emegine saglik canim....
Sadece resim olarak kalsa idi bazilarimiz anlamayabilirdik
PaYlasimin icin tskr ederim canimmm, devamini dileriz...
RaR SifreLerim: www.alemim.net Yada www.alemim.nl
Merhaba Alaraa--,
Ben sizin yazdiklariniza birsey demedimki, tek bu eklemis oldugun resimde biraz daha bilgi isterim dedim, vede tsk ederim verdiginiz icin. Guzel Paylasim...
Saygilarimla,
Ufuk
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
evet bu hastalik var olan bir hastalik sineklerin göze pislemesiyle meydana gelen bir hastalik bu kadar büyük olmasada benim ninemin yani annemin anneannesinin gözündende kurt cikarmislardi yani dogru habertskler alaracim paylasim icin..
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks