Artık o yoktu, yanımda değildi sanki.. Bakıyordu ama anlamsızdı.. Konuşuyordu ama dili aşk dili değildi.. : (
bu ask siirlerini yazanlar gercekten oyle guzel asklar yasiyormu yoksa hayalmi hepsi merak ediyorum: )
yuregine emegine saglik ...
Her ayrılık, içinde saklardı dağıttığı umutları.
Kiminde gözyaşı, kiminde hasret..
Hepsinde bolca acı..
Başında mutlu başlayan o günler,
Gittikçe uzar, bitmez olurdu.
Sırlar dolardı o kalplerin içine, biraz daha büyüyerek umutlar çoğalır, gelecek planları kurulurdu.. İlk tanışma zamanı çabucak geçerdi.. Kızda sever, erkekde onu isterdi. Artık aranmazdı yeni bir sevgili, yada yeni bir kalbe bakılmazdı konmak için.. Varsa, yoksa karşındakinin gözleri akılda kalırdı.. Derken, o kısa tanışma sürecinin ardından, deli dolu çağlar başlardı. O olmadan yaşamak haram, onsuz ölüyorum yavaş yavaş.. İnsan kandıracaktı ya kendini ? Birden o limana sığınırdı.. Sanki ilk kez gördüğünde yaşadığı heyecanı yaşıyormuş gibi, hep onunla kalmayı arzulardı.. Aylarca, günlerce sürebilir, belkide bir ömre yayılırdı.. Ama git gide, karşındaki sen oldukça araya mesafeler katılır, istemeden o iki kişilik tek kalp birbirinden ayrılırdı.. Artık sevinç gözyaşlarının yerine yanaklarda hüsranın damlaları yer alırdı.. Sert konuşmaları, kalp kırmaları, ardından ayrılık düşünceleri kaplardı.
Belki bu insanın doğası, belki de o 3 harfli ” AŞK ” ın kuralıydı..
Sert rüzgarlar esmeye başlamıştı, daha birlikteliğin 5. ayında.. Bu kadarmı kolaydı sevdiğini kırmak ? Gözlerinde kaybolduğun o insanın, kırıcı sözleriyle yok olmak.. Sanki cehennem ateşinde yanar gibi, tek sözüyle yakıyordu artık yüreğini. Gözlerine baktığında verdiği huzurun yerinde, artık o sert bakışları gizliyordu.. Çoğu zaman susuyordu.. susmadığında yaptığı tek şey, hayallerini yıkıyordu ansızın umutlarının ortasına.. Oysa ellerimde dünden kalma ümitleri saklardım.. İçimde bir kız çocuğu, kendimi ona adamıştım..
Derken, 6. ayıda bitirmiştik artık.. Ama eskiye baktığında, mutluluğun mazide kaldığını görüyordu ufacık kalbim.. Artık o yoktu, yanımda değildi sanki.. Bakıyordu ama anlamsızdı.. Konuşuyordu ama dili aşk dili değildi..
Derken, o anlatılan ayrılık masalı nı yaşadığımı farkettim. Önce sahte gülücükler, ardından sahte sevişler.. Ve en sonunda gelen haber.. ” bitti ”..
Demekki buydu hayatın oyunuda, sevdiğini sanarken, sen severken terkedilmek !
İsa KARADAŞ
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Artık o yoktu, yanımda değildi sanki.. Bakıyordu ama anlamsızdı.. Konuşuyordu ama dili aşk dili değildi.. : (
bu ask siirlerini yazanlar gercekten oyle guzel asklar yasiyormu yoksa hayalmi hepsi merak ediyorum: )
yuregine emegine saglik ...
Her şeyi alttan alan ALLAH'ıma hamdolsun.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks