işte ßudur ßen ßayıLıyorum makarna ya GeL ßeraßer yiyeLim:P hade ßana afıyet oLşun![]()
Makarna: Bir tencere dolusu sicak suya makarna posetini bosaltip mac izlemeye basliyoruz. Ilk yarinin ortalarina dogru kalkip altini kapatiyoruz. Tencerenin icinden sectigimiz makarnayi fayansa firlatiyoruz.Yapisirsa pismis demektir. Devre arasinda hala icinde su kaldiysa tencerenin kapagini kapatip lavabodaki en kirli tabagin uzerine dogru dokuyoruz (o zaman hem tabak temizleniyor hem de makarnalar catalla yenebiliyor)... Uzerine ketcap sIkIp yiyiyoruz. Not: Fayansa firlattiginiz makarnayi bi ara oradan alin. Sayica fazlalastiklarinda bazen hangisini firlattiginiz karisiyo.
walla bunuda yapamassan bilemicem
işte ßudur ßen ßayıLıyorum makarna ya GeL ßeraßer yiyeLim:P hade ßana afıyet oLşun![]()
afiyet olsun ben, penne arrabbiata sewiyorum acılı sonra senin sade makarnandan yeriz..
hahaha harika ilk yaptigim makarna geldi aklima öyk hahaha koptum![]()
Konu Fidem tarafından (11.07.08 Saat 14:35 ) değiştirilmiştir.
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
ßundan sonra her acıktıgımda alaraa-- nın kapısını caLcam GuLCe senide ßen davet ediyorum artık alaraa-- ne yapar ßiLmiyorum[hergun makarna yapmaktan ve ßizi görmekten sinir krizi gecirir]
ayyy walla sana haşlanmıs makarna hergün gülceciğime özel yemekler yapıcam CASPER_CASPER
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks