İnanın cok üzücü bir durum. 11880 calısanıyım . bir kaç aydır bu firmada calısıyorum .Evet bizi çıldırtan çocuklar oluyor , Arayıp annelerimize ailelerimize durduk yere hic bir hatamız olmadan küfür ediyorlar. sadece 118 80 degil butun firmalar Tr deki ihtiyaçtan ötürü kurulmuştur (şahsi görüşüm) yanı ben ihtiyacım olmadıgı surece aramam. ama Şöyle bir durum var , Hatlar calısan personel sayısının 3 katına çıkıyor ve inanın bu rakkamın yarısı sadece ve sadece cocuklar .. sabah,öğlen,akşam hic farketmiyor. ailelerine acıyorum cunku gercekten pahalı bir hizmet ve çalışan olmama ragmen yakınlarıma tavsiye etmiyorum .. Sizin meselenize değinmek istiyorum özellikle
www.11880.com.tr adresinden İLETİŞİM yerinde firmanın adresi ve müşteri memnuniyet numarası var. Aradığınız günün saatini ve aramış oldugunuz numarayı iletirseniz konuşmanın Cd sini yetkili birimler (genel müdürlük) dinleyip, size hakarette bulunan operatör hakkında yasal işlem ve yaptırım uygulayabilir. Dahası size yaşatmış oldukları huzursuzluk ve hakaret içinde hakkınızı arayabilirsiniz. Firma hakkında en iyi bildiğim şey ; ne olursa olsun müşteriyi memnuniyetsiz olarak göndermemeye çalışmalarıdır ve gerçekten çaba sarfediyorlar .
Dip not: Yalnız bizde insanız sabrımızın taştığı durumlar olabiliyor ( sizin durumunuz icin demiyorum) Bizde ekmeğimiizin peşindeyiz. Ve kasten numara vermemezlik gibi bir anlayış yok olmayan numara veya kitlenmiş hatlar için KÜFÜR yemeyi hak etmiyoruz.. Saygılar

LinkBack URL
About LinkBacks

Bookmarks