Canim benim, ilk soru benden geliyor; Senin icin en önemli " Hayat felsefen " nedir ?
Bu Hafta Gözaltı: meleq (03.05.2010 - 09.05.2010 Arası) Bu Hafta Gözaltı:
meleq
(03.05.2010 - 09.05.2010 Arası)
Bu hafta mercek altına "meleq" arkadasımızı aldık...Kendisine istediğiniz soruları insani ve ahlaki çerçeveler dahilinde yöneltebilirsiniz...
Kolay gelsin meleq, iyi terlemeler.![]()
Konu MeLDa tarafından (02.05.10 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir.
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
Canim benim, ilk soru benden geliyor; Senin icin en önemli " Hayat felsefen " nedir ?
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
Bismillah dedim basligi görünce, ne oluyor simdi
Ilk kurban benim, hadi bakalim, elimden geldigince yanitlamaya calisacagim sorulari
Soruna gelince MeLDacigim;
Hayat felsefem mutluluk ve huzurdan geciyor.
Öncelikle kücük seylerden mutlu olup insanlari da mutlu etmeye calisiyorum.
Hayatin geneline bakinca da sadece huzur istiyorum.
Tesekkürlerimi iletiyorum Canim, bende seni mütevaziliginle tanidim.
Güzel insansin ve senin sevgini, dostlugunu kazanan kendini mutlu insan sayabilir......
![]()
Bir soruda benden neden Nick degişirsin?
Adasim bende bir kac soru sorayim musadenle
Hayatinda basarmak istediklerin nelerdir ? Sonunda varmak istedigin nokta nedir ? Sende iz birakmis olan seyler nedir nelerdir hangi olaylardir ? Kendinde en cok begendigin 3 huyun nedir ? Kendinde begenmedigin 3 huy nedir ? Seni anlatabilcek tek kelime nedir ?
Sonracigima... Simdilik bu kadari yeterBunlara cevap geldikten sonra devam ederim sormaya
)
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
Tabiki adasim, musade senindir
Basarmak istegim; icimdeki asil olan kisiligime sans verip öyle davranmak,yasayabilmek..
Sonunda varmak istedigim noktadayim zaten, bunun hayalini son 5 senedir yasiyordum. Sabir ettim ve istedigim sonuca vardim cok sükür. (Fazla özel oldugundan buraya yazamiyacagim)
Bende iz birakan olay; dostluklarin (dostum sandigim) iyi günde olmasiydi. Bunu hayatta unutmam unutamam.
Kendimde begendigim 3 huy; sabirliyimdir, yardim etmeyi severim, kendime yapilmasini istemedigim bir seyi baskasina yapmamaya özen göstermemdir, Basarmak icin savasirim..
Begenmedigim huylarim; inatci olmam, kolay hayir diyemeyisim, ve fazla dusunmemdir
Beni anlatan tek kelime; Bu zor bir soru ama söyle diyebilirim; Aklima Taktigimi Yaparim
( bir kelime olmadi gerci)
Sorularin icin ben tesekkur ederim adasim![]()
Bende cevapladigin icin tsk ederim![]()
Adasim simdi bir kac soru daha sorabilirim dimi
Alemim ile nasil tanistin ? Kac yildir Alemim'desin ? Bizimdiyar serverinda sohbette edermisin ? Ediyor isen, sence daha hos olan nedir : forum gibi paylasim platformlarimi yoksa sohbet odalarimi ?
Ow birde unutmadan :
Kendin hakkinda evet iste bu islerde ehliyim dedigin nelerdir ?
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks