Tamam ben hazirim civcivimm soruLaraAma Bastan anLasaLim zor soruLar sormayin
Sana kizarmiyim hic canimmm.. Hakkimda yazdikLarin icinde cok tesekkür ederim![]()
Onu hepimiz serverdan zaten tanıyoruz...En çok sevilen ve saygı duyulan kişilerin en başında geliyor...ama bugune kadar forumda hiç bir roportaj ya da gözaltı konusu yapılmadı hep gizemli kaldı....kendisiyle ilgili merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz tabiki her zaman olduğu gibi insani ve ahlaki çerçeveler dahilinde....
DİPNOT: roportaj konusu olduğundan kendisinin bile haberi yok.....hoş bir süpriz olsun istedim umarım dayak yemem
....mujuks cnm (kızmasın diye bir öpim dedim önce
)
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Tamam ben hazirim civcivimm soruLaraAma Bastan anLasaLim zor soruLar sormayin
Sana kizarmiyim hic canimmm.. Hakkimda yazdikLarin icinde cok tesekkür ederim![]()
aaa abla inanmiyorum kabulmu ettin yani ben simdilik soru sormuycam ana kralicem belki sonra yine gelirim
Dip not narcicegim helel olsun bunuda basardin![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
ben sorim ozaman ilk sorulari..
1. neden alemim
2. yas kac
3. nerelisin
4. paylasimlari nasil buluyorsun
5. en cok ilgini ceken bolum hangisi
simdilik bu kadar..devamini aklima geldikce yazacam..![]()
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
1. alemim'i ben hep kendime ait biyer gördüm, benimsedim cokta seviyorum. Bu yüzden hep alemim
2. BayanLarin yasi soruLmazmis aLfaama cevapalayim yinede yasim 32
3.Aslen GaziAntepLiyim
4. PayLasimLarin daha cok icten geLerek ve SeviLerek yapiLdigini anLadigim zaman hosuma gidiyor, bende severek okuyorum o zaman![]()
5. En cok HaberLer, Edebiyat ve FiLm böLümLeri hosuma gidiyor forumda
Zaten payLasimLarimdanda beLLi oLuyordur
SoruLarin icin tesekkürLer aLfa.. Verdigim CevapLar Kafi GeLmistir umarim, yoksa daha fazLada sorabiLirsin![]()
saolasin anastasia..sorularimin devami gelcek..
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
zoru başarmada üstüme yoktur bilirsinDip not narcicegim helel olsun bunuda basardin![]()
![]()
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Süne ve kımıl zararlısıyle mücadelede ne gibi tavsiyeleriniz olacak
Ayrıaca tahıl taban fiyatlarını yeterli buluyormusunuz. hahahahaha..!![]()
Biraz sulandırmaktan zarar gelmez sanırım
Hakann sanki teyze diye bir söz etmişti dikkatimi çekmiş aranızda gerçekten bir akrabalık varmı
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks