Rezillik tam bi felaket! Hacı Biner'de çok dobra söylemiş dogru diyor adam Kur'an okunsa neler neler çıkar ne tartışmalar olur.. Ayıp yaa vallahi ayıp..
İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Yabancı Diller Yüksekokulu'nda Rektörlüğün izniyle düzenlenen defilede sözde mankenler “striptiz” yaptı. Alkolün su gibi aktığı defilede kendinden geçen öğrenci ve yöneticiler striptizcilere “aç aç” diye tempo tuttu. Başörtüsü, İHL, Kur’an kursları gibi konularda hemen harekete geçen YÖK, konuyla ilgili sorularımız karşısında sessiz kalmayı tercih etti. YÖK Başkanı Erdoğan Teziç, yazılı olarak ilettiğimiz “İlgililer hakkında soruşturma başlatılacak mı?” ve “Bu görüntüler ‘çağdaşlığın, Atatürkçülüğün, laikliğin’ gereği midir?” şeklindeki sorumuzu cevapsız bıraktı. YÖK Başkanvekilleri İsa Eşme ve Aybar Ertepınar da konuyla ilgili sorularımız karşısında sessiz kaldı.
ÜÇ KURUŞA AHLÂKSIZLIK
İTÜ’deki skandal defile, eğitimcilerce “ahlâksızlık” olarak değerlendirildi. Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, “Üniversitede gayri ahlâki defileler yapılmasını şiddetle kınıyoruz
BU NE İKİYÜZLÜLÜK!
Bağımsız Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Gürkan Avcı ise, üniversitelerin birer bilim yuvası olması gerektiğini hatırlatarak, şöyle dedi: “Üniversite kapısında bir taraftan başörtülü kızlarımız ağlatılıp mağdur edilirken, diğer taraftan her türlü çılgınlığa sahne olan partilerin gerçekleşmesine izin verilmesi ikiyüzlülüktür.”
“ÜNİVERSİTELER, ÇIPLAKLIK VE İÇKİ TÜKETİM MEKÂNI OLARAK KULLANILIYOR”
Özgür-Der Genel Başkanı Hülya Şekerci ise; İTÜ’deki rezaletin suçlusunun YÖK olduğunu, üniversitelerin defile-çıplaklık ve içki tüketim mekânı olarak kullanıldığını belirterek, “Sırf İslâmi kimliğinden dolayı başörtüsünü kampüse sokmayanlar nasıl bir gençlik ve ahlâk istediklerini kadının meta olarak kullanıldığı bu rezaletle ortaya koyuyorlar
YÖK'ÜN ÜNİVERSİTELERİ FUHŞA KAPI AÇIYOR
İTÜ’de sergilenen rezil defile, milletvekillerini de çileden çıkardı. Vakit’e konuşan TBMM Milli Eğitim Komisyonu Sözcüsü Hacı Biner, “Üniversitelerde Kur’an okunsa yer yerinden oynar. Ama bakıyorsunuz, bir üniversitede kadınların soyunarak çıplak şekilde sahne almasına izin veriliyor. Üniversiteler bu tür rezilliklere kapı açarsa, o zaman tabii ki kapkaç, uyuşturucu, hırsızlık ve tecavüzler artacaktır.
Üniversiteler kadınların çıplak bir şekilde gençlerin karşısına çıkarılmasına izin vererek, adeta ahlâki zafiyetin artmasına neden oluyor
--------------------------------------
Diğer Bazı Konuları
Kızlar neden aradığını bulamaz)))
Arkadaşımın Sevgilisine Aşık
Kadin Niye Evlenir ? Erkek Niye?
aLeMiM Üyeleri Derste
Sarışının Adı Var Esmerin Tadı!..
üniversiteler striptiz yerimidir
Sakarya ili kaynarca ilcesi arifaga köyü
Sağ tuşla neler yapılabilir?
Forumda kaybolan iki üye yıllar sonra bulundu
Sendemi Leyla
Elektrik Direkleri Canları Sıkılınca Ne Yaparlar?
Yaptıklarının Bedelini Öderken Başını Dik Tutabilecek Misin?
cin nedir
Üzerimizdeki büyüden nasıl kurtulabiliriz?
Sanal Baba
Alanya antalya ili
Namaz kılmayı öğreniyorum
Adı yok
Fark Etmeli İnsan
Peki bütün kadınlar aynı mı sizce?
Aşık olmak istiyorum.
Cin Nasıl Çağırılır
Msn 'de Konuştuğunuz Kişilere Dikkat Edin
Tek tip insan
Konu alternatif tarafından (05.06.09 Saat 03:55 ) değiştirilmiştir.
Rezillik tam bi felaket! Hacı Biner'de çok dobra söylemiş dogru diyor adam Kur'an okunsa neler neler çıkar ne tartışmalar olur.. Ayıp yaa vallahi ayıp..
eh atatürk gencligi bas örtüsüne hayir diyen bos beyinler bosuna ugrasmiyorlar din ile iman ile türkiyenin gururu olurlar böylece YÖK denen lanet kurum kalkmadigi sürece türkiyede universite okuyan genclikten adam cikmaz istisnalar haric tabiki yazik yazik...
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Duzeni Saglamak Icin Kargasa Yaraticaksin...
Bas Ortusu Sadece Bir Simge Butun Bas Ortululer Acilsin...Bu sefer Baska Bahane Bulurlar
Neyse Kaderde Yazilan Olur...Sabredelim...
Paylasimin Icin Tesekkurler...
Selametle...
Istisna Bensem,Kaideyi Bozarim...
Ne Kadar Dayanırsan Atese O Kadar Gunah Isle
Sukut Altinsa Sapini Gumusle...
Beni Tanimiyorsunuz Ahkam Kesmeyin...
Arkaniza Golge,Icinize Korku...
Mezariniza Konu Olurum...
Cehaletinin Alameti Dilinin Felaketidir...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks