narcicegim bu konuyu bi arastiralim senle derinden derinden![]()
![]()
Pazar günü yapılacak ÖSS öncesi son taktikler verilirken Geçen yıl OKS'de tüm soruları çözerek birinci olan Fatih Özkan'ın 'patates tavsiyesi' uzmanlar tarafından da onaylanıyor
Fatih Özkan ”Sınava kısa süre öncesi çok çalışmak zarar bile verir. Ben üç gün kala çalışmayı bıraktım. Sınav öncesi haşlanmış patates yedim. Nişasta hafızayı canlı tutar. Yanınızda şeker de olsun” demişti. Uzmanlara göre, patatesin yaklaşık yüzde 20'si karbonhidrat ve kalori değeri oldukça düşük. Bol B vitaminleri, C vitamini, protein, kalsiyum, demir ve fazla miktarda potasyum içeriyor. Orta boy bir patates, günlük C vitamini miktarının 1/3'ünü temin ediyor. Sindirimi kolaylaştırıyor. Bağırsakları, böbrekleri ve kanı temizliyor, kabızlığı önlüyor. Kansere karşı koruyor ve yorgunluğa karşı birebir.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
narcicegim bu konuyu bi arastiralim senle derinden derinden![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
ben vitamin olarak detayini bilmem ama. patates insani tok tutar. karni tok olan biriside kendisini rahat hisseder
bilgiler icin tesekkürler.
GiTTiGiN YeRLeR SoGuKSa
Al GöTüR BeNi De YaNıNa
ElLeRiM eLLeRiNi
I s ı T S ı N S e V D i G i Myüregim yüreginle atsingözlerim gözlerine baksinellerim ellerini birakmasinAyrilik bizi hic bulmasingözyaslarim sular seller olsada
icimdeki yangini söndürmeye yetmiycek kadar az....
ben bugün yine agladim.
ve yine icimdeki yangini durduramadim.....
ßence ÖSS den önce Patates DeğiL
Sınavdan sonra Çalışmayan Arkadaşlar Ayvayı Yiycex Zaten üzgünüm Şimdiden geçmiş Olsun
![]()
Yarın Ben DenerimÖss'de Bakalım Hayırlısı ile Çıkıcaz..
Bitanecik MeLeGiM...
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks