Aile çocuğunu takip edecek en önemlisi bu kendi haline bırakmayacak ve ondan sonra dediğin gibi arkadaşlarına dikkat edilecek.
Özenti Sergilemede en onemli payin medyaya ait oldugu rahatlikla sosylenebilir..Diskotek ve diger kafabulma eglenme yerleri.Bunlar beyaz Ölüm degirmeninin carklari ve tuzaklaridir.giren buyuk ihtimalle ogutulur grup baskilari kotu arkadas
Merak denerim birakirim kafasi: fakat bir veya iki deneme genci belki de donusu olmayan yola sokmaya yeterli gelmektedir..
Arkadas cok onemlidir..Cocuklar ve gencler aileden ve okuldan ,zamanla arkadas cevresinden etkilenirler.Arkadas cevresinde kabul edilmek icin gencler ekseriya cevresinin baskisina dayanamaz asagilik duygusu ile uyusturucu kullanirlar sanildiginin aksine,uyusturucu ile ilk temas,sokak basinda bilinmeyen satici vasitasi ile degiL,Bilakis arkadas cevresiyle olmaktadir..
SaygiLarimLa
Aile çocuğunu takip edecek en önemlisi bu kendi haline bırakmayacak ve ondan sonra dediğin gibi arkadaşlarına dikkat edilecek.
Evet cok dogru bir yazi.Genelde gençler kotu arkadaslar yuzunden baslarlar bu tur bagimlilik yapan seylere.Ben arkadaslarina kanip bu tur meretlere baslayan genclere tanik bile oldum...Allah o gencleri korusun diyorum.
Aynen ugurlu abi'yede katilyorum Ailede cocugunu basibos birakmamasi gerek bence ve duzgun bir egitim vermeli cocuguna..Tabi bazen aile ne kadar guzel egitirse egitsin gençler yine bildiklerini yapiyor arkadaslarina kanip... cok uzucu bir durum oldugunu dusunyorum...
Neyse cok uzattim siyah&beyaz abla tesekkur ederim..![]()
Ya Resulallah Seni Sevmek Bir Kara Sevdadir Benim Icin Yasadigim Hayatin Bir Anlam Ve önemi Var Seni Sevebildigim Icin..
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks