O kadar yazdim yazdim bosa cikti hata verdi

Tekrar deniyeyim..
Bu konu hakkinda ciddi ciddi birisi ile sac bas birbirimize girdik. Benim icin gercekten cok hashas bir konu.
Herkesin kendi ozgur secimi hay hay.
Peki de nasil tenezzul edebiliyorlar Turk vatandasligini birakmaya yada cifte vatandas olmaya ?
Basbakan Rutte'nin neler soyledigini asla unutmam, cok guzel sekilde de Turklere karsi tutumlarini belli etti. Buna Alman basbakani, Sarkozy vs vs de eklenebilir listeye.. AB'deki ulkelerin Turkiye'ye karsi tutumunu gormuyormuyuz ?
Hollanda'da belki yasiyorum, burasi belki ekmek teknem fakat bunu bana belese bedavaya vermiyor. Alnimin teri ile kazaniyorum ve yiyorum, o konuda Hollanda'ya hic bir sekilde kendimi borclu gormuyorum ve bilmiyorum.
Onlar Turkleri insan yerine koymadigi surece icimdeki hirsim asla dinmez bunlara karsi.
Yok ya, farz edelim bir savas ilan edilecek buradaki butun cifte vatandasi yada NL vatandasligina gecen Turkler bunlar icinmi savasacak ?
Yada suan Afganistan'da olan Hollanda'nin askerleri... Muslumani muslumana vurdurtacaklar hemi ? Yasadisi bir savasta bosu bosuna insanlari vurdurmaya zorliyabilcekler hemi ? Onlar icin canimizi vermemizmi gerekiyor ? Ha ha ha hayt.. Asla ve asla..
Sade savas ani icinde degil, bu sekilde daha cok hukuki itirazlarim var cifte vatandasligina & Turk vatandasligi birakmaya..
2012 de Hollanda & Turkiye arasinda 400 senelik diplomatik iliskiler kutlanacak, hangi yuzle Hollanda devleti Turkleri karsiliyacak merak ediyorum ?
Soyumuza sopumuza, vatanlarinda yasiyan Turklere rahat sekilde kufur etsinler diger yandan da Turkiye ile ayni masada oturacaklar hemi ?
ALLAH nasip ederse zaten buralardan cekip gidecem.. Hollanda'da pasportuda onlara kalsin

Bookmarks