Eşarp takmak sanırım sadece bizim ülkemizde bukadar sorun oldu bi kaç arkadaşım var bazen muhabbet ederiz ve onlar almanyada çok rahat olduklarını ister mini etek ister eşarp herkesin özgürlüğü olduğunu söylüyorlar ama bizdeki örtü bazılarına BATIYOR bende çok eleştiri alıyorum ama insanlar biraz muhabbetten sonra örtüme daha insanca bakmaya başlıyorlar bi şekilde bizi kabullenecekler ben inanıyorum![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

CEYDAM aplam esarp anneannemiz'de takıyo esarp ayrı türban ayrı ben karsıyım türbana her yerde'de fikrimi belirttim birisi türban takması bize batıyo dogrudur ülkeyi din rejimi altına almak isteyen birileri var herkes işte buna karsı TÜRKİYE'de bi kız mini etek giyer erkekler sulanır biraz genlerinde var buda egitim düzeyi ile ilgili SON SÖZ OLARAK Bİ DELİ KUYUYA TAŞ ATMIŞ BİZİM AKILLILAR ONU ÇIKARMAYA ÇALISIYOR BASKA SORUNLARIMIZ VAR BİZİM İNGİLENDİGİMİZ KONUYA BAKIN
eczanelerde de aayz oyle hosuma gidiyor ki kizlarimizi tesetturlu gorunce icim gidiyor icim masallah masallah
sanki universiteyi tesetturlu sekilde okursalar basindaki ortuleri onlara okumalarinda engelmi olacak ? Buna karsi gelenleri de bugune kadar hic anlamis degilim.

Bookmarks