ben sadeece şunu söylim kendi adıma konuşuyorum yanliz yanliş anlaşilmasin.. Benim Vatanım Benim Ülkem Benim Türkiyem Gibbisi Yok Bu Kainatta ! :-) tsk
Benim hep kafamı kurcalayan sorudur bu ' Türkiyede Genc Olmak ' acaba gencler ıcın avantajmıdır yoksa dezavantajmıdır.
Benim fikrim bu ülke toprakları üzerinde yetismek büyümek gencliğimizi yasamak avrupa ülkelerınde bu evrelerden gecmekten daha guzel ( kargaya yavrusu şahin mi görünüyor dersiniz ?) ama ben ülkemi sevıyorum
Gelecegım nokta şu ; Yurt dısında genclıgını yasayan arkadaslar sorum sızlere sızce sızmı sanslısınız bızmı ?
Set By SiemprE
ben sadeece şunu söylim kendi adıma konuşuyorum yanliz yanliş anlaşilmasin.. Benim Vatanım Benim Ülkem Benim Türkiyem Gibbisi Yok Bu Kainatta ! :-) tsk
fantastica yorumun ıcın tesekkur ederım ama sunu anladım kı sen hıc bır zaman polıtıkacı olmazsınulen adam azıcık durumu ıdare eder sonuna boyle bır yorum ekler
neysekı ben Turkıyede yasıyorum burda dogdum burda ölecegım![]()
Set By SiemprE
Fantastikaya katılıyorum Benim Ükkem Gibisi Yok Olamazda...
KraLLaRa CeVaP VeRiYoRuM SoYTaRıLaRa DeĞiL !!!
Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü .. Kızkardesimin gelinliği sehidim son örtüsü .Isık ısık dalga dalga bayrağımm.........Senin altında doğdum senin dibinde öleceğim .. Yeterince açık sanırım
Böyle güzel bi ülkede yaşadığım için çok sanslıyım
![]()
siempre paşa sana söyleyecek hiç bişi bulamıyorum sonderece mükkem bi şekilde açıklamışsın emeğine düşüncene sağlık
paylaşımın için çok ama çok tşkr ederim. . .![]()
![]()
![]()
ARkAdAsim emin olki Dogdugun buyudugun topraklarda yasadigin icin COk SansLisIn!! ben yakinda Turkiyeye yerlesmeyi dusunuyorum ulkemi cok seviyorum! bu arada yazi iple cekiyorum zaman dolsada memleketime gitsemmm![]()
''Bir dünyada bir insan olabilirsin ama birisi için de bir dünya olabilirsin...''
"EMEĞE TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM..!!"
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks