yeni bisey degilki bu hadi onlar kürt yada kürt kökenli ya türk olup hainlik edenlere ne diyecez
bunlar sadece oltanin agzindaki kurtcuklar ya digerleri
tskler aydinlatma icin alternatif..
Almanya'ya gittiğinde gazetecilerin, Türkiye den kaçarken yanında birşeyler getirip getiremediğini sorduklarında verdiği yanıt şu oldu;
''Hiçbir şey getiremedim ama bir tek arabama yanıyorum. Arabam şerefsizlerin ülkesinde kaldı...''
Almanya'da PKK bayrağı altında konser veren bu kişinin konser alanının kapısına astığı yazı;
"Türkler ve Köpekler Giremez"
İşte biz bu adamı dinliyoruz. Zamanında bilmeden, pkk'ya dolaylı yoldan yardım ettik, çünkü bu kişinin kaset ve Cd'si alınıyordu ve kendi paramızla askerlerimize mermi yağmasına neden oluyorduk. Bu kişinin ne kadar şerefsiz olduğunu öğrendiğimizde ise bazı insanların dediği şu sözler sanırım şehitlerimizi ve atalarımızın kemiklerini sızlatmıştır;
Devam edelim…
Adam bize şerefsiz desin, biz onu dinleyelim bakalım...
Ama unutmayın ki, Askerlerimizi şehit eden her mermide bu kişinin ve onu dinleyenlerin de payı vardır.
Başkaları da var elbette...
Elinde rakı kadehi ve belindeki gümüş kabzalı tabancası ile PKK nın sözde bayrağının altında poz veren Arif Sağ...
Tek çözümün federatif sistem olduğunu söyleyen Yaşar Kemal...
Türkiye'nin soykırım yaptığını söyleyen Orhan Pamuk...
Daha sayayım mı?
Unutmayın... Bu adamların kaset cd veya kitaplarını her alışınızda şehitlerimize bir kurşun da siz sıkıyorsunuz...
Çalışmadan, yorulmadan öğrenmeden rahat yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş Milletler, evvela haysiyetlerini ve daha sonra İstiklallerini kaybetmeye mahkumdurlar.Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Konu alternatif tarafından (10.05.09 Saat 18:25 ) değiştirilmiştir.
yeni bisey degilki bu hadi onlar kürt yada kürt kökenli ya türk olup hainlik edenlere ne diyecez
bunlar sadece oltanin agzindaki kurtcuklar ya digerleri
tskler aydinlatma icin alternatif..
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Her turk,arap sunni alevi yezidi süryani aynı olmadigi gibi her kurtte aynı degildir...
Bu pkk belasının cezasını encok biz cekıyoruz....
Pkk ve kurtler karıstırılmasin....
Bu pkk belasi benden 2 kuzenimi ve enistemi aldı...
Hiçbirinizin öfkesi benimki kadar olamaz!!!!
casper sen konuyu nereye cekmeye calisiyorsun anlamadim dogrusu
senin kadar bizde farkindayiz her toplumda iyi ve kötülerin oldugunun
ayrica senden daha iyi biliyoruz 2.dünya savasinda türk devleti icin savasanlarin
ahmet ile amed mehmet ile memo olduklarinida
konuyu carpitmaya calismazsan sevinirim
konu disi mesajlar silinecektir..
düsüncenizi söyleyin cekilin bilginiz yoksa zikrinizde olmasin arkadaslar
her konuya yazmak zorunda degilsiniz...
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
boylelerine vatan haini diyoruz burda almanyada cok var bunlardan lafa geldiklerinde turk olurlar ama sirf pasaport almak icin vatanini satanlarr var benim cevremde bunlardan cok var sirf siyatetn degilki bu turklerdende cok var kurtlerden zaten kurtlerle pkk yi asla karistirmiyorum benn her kurt pkk li degildir her pkk lida kurt degildirr.. bunun bilincine en cok biz variyoz yurd disindaa ....
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks