bu zekeriya beyaz, nihat hatipoglunun sacinin teline kurban olsun...
Bu dini bu hale getirenler biziz.. Buna musade verenler yine biziz ... Yani bize yaziklar olsun.. !...
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
bu zekeriya beyaz, nihat hatipoglunun sacinin teline kurban olsun...
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Yasa sen aLfam anlamak istemıyor adam neymıs efendım nıhat hatıpoglu uydurmaymıs neymıs safı mezhebı oldugu için böyle konusuyormus...
kiyasliyamiyorum bile....
|^ beN hayaTı çevRimdıŞı yaşıyoRum seN beNi engeLLesen ne oLur !!
Yaşar Nuri Öztürk te bir zamanlar bu adamın yaptığı yaptı ve halkımız ağzı açık onun söylediklerini dinliyordu.
Sonuçta yüce mevla bu dini ve KURAN-ı ahirete kadar koruyacağını bildirmiş.
Kimse onu bozamaz.
Ben Zekeriya hocayı dinlemiyorum izlemiyorum boş vaktim yok.
Bir hoca başka kanalda sorulan Zekeriya hoca sorusuna şunu söyledi; internette olsun gazetede televizyonda olsun o kadar boş ve saçma şey söyleniyorki, biz bu saçmalıklara cevap vererek asıldan uzaklaştırılmak isteniyoruz. Bunun içindirki bunlara cevap vermek yerine dinimizi doğru şekilde anlatmaya devam ediyoruz. Varsın onlar bildiklerini yapsınlar.
zekeriya beyaza hoca diyen utansin be o herifden hoca mi olurmus isine geleni gunah diil diyo manyak ya o herif ALlah onu islah etsin bide ona inanlar war çok gunah cokk hepsi de cahilikten geliyo
Biz seni görmeden sevdik, ya resulallah !![]()
ya birde Türbana hurafe diyor düsünün artik neymis Türban gelenekmis hemen araplarinda gelenegi diyor sinir sey
ya birde Türbana hurafe diyor düsünün artik neymis Türban gelenekmis hemen araplarinda gelenegi diyor sinir sey
he wallah boyle seyler diyor birde oje gunah diilmsi mis te mis ya birak gunahi ojenen abdest bile kabul olmiyor!! nihat hatip oglunu severek dinlerim sohbetleri felan cok hosuma gidiyor neyse saten akilli insanin hali baska olur akilliysan nihat hatip oglu gibi GERCEK hocalari dinlersin Sahtecik diil zekeriya beyaz gibi![]()
Biz seni görmeden sevdik, ya resulallah !![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks