ALLAH kötü insanlardan korusun paylaşım için tesekkürler
LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ..
bir çok kadının başına gelmiş bir hadise ve yine genel olarak kadınların duyguları sömürülmüş, kadınlar karşısındakine güvenmenin bedelini ağır ödeyebiliyor, bir anlık boşluk ve hatalarının veya duygularının yarattığı çıkmazdan depresyon ve intihar gibi sonuçlar çıkabilir, demekki bunları yapan şahısların insan hayatına ne kadar önem verdiğini hep berarber görüyoruz, acaba bu insanlar kendi yakınlarının veya kendisinin başına gelmeden bu tür eylemlerden vazgeçmeyeceklermi? kadınların yaptığı hatalar bu kişilerin yaptığı yanlışlarla doğru olmaz, bu kişilerin kadınlara bunu yapmaya hakkı yoktur, bu yüzden bu webcam görüntü kaydetme iğrençliğini kınıyorum, sizde sesiz kalmayın ve herkesi bu harekete davetediyorum...
BeniM DerdiM BaNa YeteR Birde Sen Vurma...
ALLAH kötü insanlardan korusun paylaşım için tesekkürler
Çok güzel bir konuya değinmişsin LoveisGonna....bu ve benzeri olayları netteki ilk günümden beri duyuyorum...Bence bayanların çok dikkatli olması gereken bir konu özellikle...Allahtan ki webcam açma gibi bir alışkanlığım yok karşımdaki değil erkek bayan bile olsa (Senelerdir tanıdığım ve sayıları 5 i bile bulmayan birkaç Gerçek Dostum dışında) böyle hassas bir konuda kesinlikle cevabım "Hayır" dır her zaman öyle de kalacaktır...10 seneye yaklaşık netteyim böyle başladım böyle de devam edecektir....Allah insana akıl ve fikir ihsan eylemişken niye insanlar bazen bunu kullanmaz çok merak ederim hep....
paylaşım için tşkler...10 numara ve ibret verici bir paylaşımdı..belki insanların kulaklarına bir küpe de burdan takmış olursun
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Kendi düşen ağlamaz.
Kamerayı açıp kendini gösteren kişi, sonuçlarına katlanır.
Bana göre Müstehaktırda zaten.
Ya Aptaldır da müstehaktır.
Ya da o yolun yolcusudur da müstehaktır.
Ateshbey e Katılıyorum. Kadınlar herzaman Zayıf yaratıklar Bunu kabul etmeselerde.Erkeklerde Bunu kullanacak kadar zayıf. Ama Daima Ezilen taraf Bayan olacaktır. Webcamda netten tanısıp 2nci gun cam acarsa kendını göstermek ıcın ite köpeğe yem olur. Zaten sanalda aklı alınmayacak ınsanlar gezıyor.Ayrıca Webcam acmakta sorun yoktur bence. Herkes Normal konusurken Webcam acabılır. Karsıdakı ınsanda ıstedıgı kadar kaydetsınEger karsıdakı kadın soyunursa olur olmadık göruntuler verırse zaten o herseyı hakedıyor demektır.
Hmmzzz
Bu konuya cok sey yazabilirim ama forumde yer kalmaz
sohbet ederken karsindakini gormeye ne gerek var? eskiden cami vardi mikrofonmu vardi sadece yazi yazardik biz.
cam acan kisi mantikca dusunse bilmelidirki cam kayid edilebilirsoradan gelip depresyon mepreson ayaklari takilmasin, kime cam aciosa onu bilsin gerisi onemli deil...
kimse kimseye cam i zorla actirmiyordur bence
acan kendi istegiyle acmistir ve sonuclarinada kendi katlanmak zorundadir....
ee kendi dusun aglamaz dimi.......
PaHa BiCiLMeZ DeGeRiMSiNiZ...!!!!
arkadaslarin yorumlarina katiliyorum.
nediyimm. Allah kötülerin serrinden korusun Bizlerede akil fikir versin.
GiTTiGiN YeRLeR SoGuKSa
Al GöTüR BeNi De YaNıNa
ElLeRiM eLLeRiNi
I s ı T S ı N S e V D i G i Myüregim yüreginle atsingözlerim gözlerine baksinellerim ellerini birakmasinAyrilik bizi hic bulmasingözyaslarim sular seller olsada
icimdeki yangini söndürmeye yetmiycek kadar az....
ben bugün yine agladim.
ve yine icimdeki yangini durduramadim.....
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks