Yahu nereden biliyorsunuz Turk olmadıklarını.. O zaman kurtlere de kurt degildir Iraklıdır Suriyelidir diyelim. Turk olunca is degisiyor mu? Bu dusunce mantıga sıgmaz..
Neyse yazmayacagım
İyi forumlar...
Türk değildir Ermenidir.abdullah öcalanda ermeni asıllıdır.
Yahu nereden biliyorsunuz Turk olmadıklarını.. O zaman kurtlere de kurt degildir Iraklıdır Suriyelidir diyelim. Turk olunca is degisiyor mu? Bu dusunce mantıga sıgmaz..
Neyse yazmayacagım
İyi forumlar...
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
senden şüpheleniyorum sen MİT ten misin arkadaşım allah için git yavvv
hııı türk olursada içinde kanı bozuktur her sepetin içinde çürük bi elme çıkar varsada bu o çükür elmelardır kiii madem biliyorsungereğinin yapıldığınıda bilmen gerekir
ama yazık sen bu durumda bile bana türkleri deil kürkleri savunduğuna inanamıyorum arkadaşım sana yaaaavallahi çok üzüldüm bu yorumuna ):
Besgensen varya insanı öldürürsün he
kamile iyi tam sen git oyunu akp ye at bi kaç sene sonra basını duvarlara vurma ama
olurmu.Bu arada birbirimizi kırmadan cevaplarımızı yazalım besgen sana lafım yok burada. sonucta bi tartışma konusu açıldı tartışıyoruz insan gibi birbirimizi kırmayalım arkadaşlar ok seviyorum sizleri...
Ne Mit'i yahu kendi halinde bir personelimama yazık sen bu durumda bile bana türkleri deil kürkleri savunduğuna inanamıyorum arkadaşım sana yaaaavallahi çok üzüldüm bu yorumuna ):
Burada "türkleri degil kürtleri" derken bile bir ayrım yapılıyor..
Benim kimseyi savundugum yok arkadasım... Milliyetcilige degil ummetcilige onem veren bir insanım... Ve fikrimi beyan ettim.
ByCaRiZMa ne Ak Parti'si ben Ak Parti'ye oy vermedim ki![]()
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
Görünen oki konu üzerine yeteri kadar tartışılmış. Konu ile alakası olmayan bir noktaya geçilmiş...
Başka bir sayfada... Başka bir başlıkta görüşmek ümidiyle...
İyi forumlar...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks