Bordeaux ile karşılaşacak olan G.Saray'da Skibbe de oyunculara moral ve özgüven aşılamaya çalışıyor.
UEFA Kupası'nda yarın Fransız ekibi Bordeaux ile karşılaşacak olan G.Saray'da yönetimin yanı sıra Skibbe de oyunculara moral ve özgüven aşılamaya çalışıyor.

Alman hoca futbolculara "Sizlerden benim için değil onurunuz için oynamanızı istiyorum" dedi...Süper Lig'in 2. yarısında istediği sonuçları alamayan Galatasaray'da herkes tüm olumsuzlukları bir kenara itip yarınki Bordeaux maçına kilitlendi.

Ligde alınan kötü sonuçların telafi edilebileceğini ancak final hedeflenen UEFA Kupası'ndaki Bordeaux maçının telafisinin zor olduğunu düşünen Başkan Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel dün tüm gün Florya'da oyuncularla görüştüler. Her futbolcuyla özel olarak görüşen Polat, yaşanan düşüşün nedenini öğrenmeye çalışırken, Bordeaux maçının da önemini anlattı.

TELAFİSİ OLMAYABİLİR

Teknik Direktör Michael Skibbe'nin de oyuncularına, “Bugüne kadar sizlere anlayışlı ve hoş görülü davrandım. Ancak gelinen noktada artık ne siz ne de ben rahatım. Ligde çok fazla kayıplar verdik. İyi olursak kalan 14 haftada bunu telafi etme şansımız var ancak UEFA Kupası'nda böyle bir fırsatımız olmayabilir. Bordeaux maçı hepimiz için dönüm noktası. Sizlerden benim için değil, onurunuz için oynamanızı istiyorum. Umarım güvenimi boşa çıkarmazsınız” dediği bildirildi.