FENERBAHCE diyorum baska birsey demiyorum :P emegine saglik paylasim icin tsk
Aslan'ın Derbıde Güvendigi 3 İsmi... Beşiktaş derbisinde Aslan’ın en büyük kozu yine Baros, Lincoln ve Arda olacak. Bu isimler son maçtaki gollere imza atmıştı.
G.Saray’da en golcü oyuncu olan Baros, bu sezon 11 golle ilk sırada. Lincoln’ün 7, Arda Turan’ın ise 4 golü bulunuyor.Beşiktaş’la ilk yarının son maçını Ali Sami Yen’de oynayacak Sarı- Kırmızılılar yine muhteşem üçlüsüne güveniyor.
Bu sezon Galatasaray’ın rakip filelere gönderdiği 34 golün 22’sinde imzası olan Baros, Lincoln ve Arda, bu karşılaşmada da gollerine devam etmeyi planlıyor. Özellikle son dönemde müthiş formda olan bu üçlü, Galatasaray’ın en son kazandığı maçta 3 golü birden atmıştı. Sarı-Kırmızılılar, Gençlerbirliği’ni 3-1 mağlup ederken ilk golü Lincoln, ikincisini Baros, üçüncüsünü ise Arda kaydetmişti.
LİNCOLN ÇOK FARKLI
Bu sezon 11 golle krallık yarışında Mehmet Yıldız’la ilk sırada yer alan Milan Baros özellikle son 3 karşılaşmada tam 6 gol kaydetti. Hacettepe maçında 3 gol kaydeden Baros, Ankaragücü karşısında da attığı 2 golle yıldızlaştı. Çek yıldız son maçta da G.Birliği’ne 1 gol attı.
Baros ayrıca yaptığı 4 asistle de göz doldurdu. Cim-Bom’un bir başka yıldız oyuncusu Lincoln de bu sezon ligde 7 gol kaydetti. Avrupa Kupası maçlarında da 1 golü bulunan Lincoln’ün ligde yaptığı asist sayısı da 10. Brezilyalı yıldız bu kategoride Süper Lig’in lideri olurken, Beşiktaş’tan hiç kimse ilk 8 içinde yer alamadı.
Cim-Bom’un bir başka yıldız oyuncusu Arda da son maçlardaki performansıyla Beşiktaş karşısında taraftarın en güvendiği isimler arasında.
![]()
FENERBAHCE diyorum baska birsey demiyorum :P emegine saglik paylasim icin tsk
BurCaq sendemı fenerlısın
Ozaman herdaim acı cekmeye mahkumsun
Besıktas macından bahsedıyoruz![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks