Türkiye Süper Ligde tabiki ben
Ufuk sana diyorum tiyo lazimsa sor sölüm diye![]()
Merhaba Arkadaslar,
Sizlere aLeMiM Futbol Yarismasindaki Scorlari gosterim ( herkez kendisi de bakabilir )... suan katilim biraz az... insallah biraz daha futbol sevenler katilir. Bir forum dolusu bunu oynasa, yarisma guzel olur
))
User Name [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ]![]()
[Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] 67 30 28 5 4 0.746 / 3 50
[Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] 75 44 19 7 5 0.640 / 3 48
[Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] 10 6 0 1 3 1.100 / 3 11
[Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] 9 4 3 0 2 1.000 / 3 9
[Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] 6 3 2 1 0 0.667 / 3 4
[Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] 2 2 0 0 0 0.000 / 3 0
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Türkiye Süper Ligde tabiki ben
Ufuk sana diyorum tiyo lazimsa sor sölüm diye![]()
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
aleMiM yarismasi, Ufuk Basa Gecti Evet arkadaslar, Ufuk ligte basi aldi gidiyor)))
User Name[Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ][Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ][Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ][Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ][Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ][Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ]![]()
[Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] 814721760.654 /3 53
[Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] 693129540.739 /3 51
[Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] 1584120.800 / 3 12
[Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] 1060131.100 /3 11
[Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] 632100.667 /3 4
[Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] 220000.000 /3 0
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Ben niye 5. yim bu isde birsey var kabul etmiyorum![]()
GönLümün ♥ ♥ SevmeDiqini ♥ ♥ qözüm ♥ neyLeSin ♥ ♥ RABBİM ♥ ♥ heRKese ♥ ♥ qönüLDen ♥ ♥ Seveni ♥ ♥ naSip ♥ eyLeSin ♥♥ ♥
)) ehehe... acemilik diyelim, gecelim :P
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks