Arkadaşlar yorumlarınız ıcın tesekkurlerdiğer 3 logo da gayet hos,
benım oyum Vortex ' e , hepınızın emegıne sağlık ..
Arkadaşlar yorumlarınız ıcın tesekkurlerdiğer 3 logo da gayet hos,
benım oyum Vortex ' e , hepınızın emegıne sağlık ..
Bende oyumu alaraa dan yana kullanıyorum caprıcı birşey lakin hatun elinden cıkmış olduğu bariz) güllü dallı bişe logonun amacı göze carpmak ise bence başarılı
babababa ewet göze çarpması güzel bence fenamı?)) herkeze tekrar tesekürler sanada DARP sağol
Elvan arkadasimizin Logosu ayricalik turk bayraginin hakkini vermis kendileri emegine saglik diyorum.
Bende Elvan diyorum..
saygiLarimLa
Merhaba, Bu iki kisi arasinda kaldim aslinda.. simdi Turklugumuzu gostermesi cok guzel.. bence simdi bu iki kisiye desekki, alarinin resmine, biraz alemimlik katsak ( Turkluk :-) ) Yani misal Turkiye bayramizi... veya baska dusunce.. Ne dersiniz :-)
p.s alara nin alemim yazisini daha iyi gormek icin imkanimiz varmi :-)![]()
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
ELvanın logosu çok güsel bayrağımız belirgin yani)) benim logoya gelince yukardaki suanda ALEMİM yazısı yani ondan yola çıkarak böyle bişey hazırladım türk bayrağını logoya katabilirsiniz hatta ben diyorumki en uygunu ELVAN arkadasımızın yanlız türk kelimesi belirginlestirilirse süper olucak iyi forumlar we herkeze HAYIRLI CUMALAR ....
oeps.. ozur dilerim, haber geldiki kural degistirmek yokmis diye :-) yani suanki haliyle.. alaraa diyorum :-).
Ozur dilerim yoneticilerden.
:-)
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
bence ELvaninkindeki yazilari biraz daha NET olsa..gayet hos durur kösede..
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Elvanınkini göremiyorum![]()
Bidaha nezaman duzenlenecek bu yari$ma???
Su an icin katilmak mumkunmu?