ben elvanin yaptigi logoyu göremiyorum. onu görmeden degerlendirmemi yaparsam haksizlik olur....
2 oy kullanma hakkımız yok dimi olsaydı VorteX ve alaraa-- derdim oy kullanmıyorum o yüzden![]()
![]()
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
ben elvanin yaptigi logoyu göremiyorum. onu görmeden degerlendirmemi yaparsam haksizlik olur....
GiTTiGiN YeRLeR SoGuKSa
Al GöTüR BeNi De YaNıNa
ElLeRiM eLLeRiNi
I s ı T S ı N S e V D i G i Myüregim yüreginle atsingözlerim gözlerine baksinellerim ellerini birakmasinAyrilik bizi hic bulmasingözyaslarim sular seller olsada
icimdeki yangini söndürmeye yetmiycek kadar az....
ben bugün yine agladim.
ve yine icimdeki yangini durduramadim.....
herkeze çok tesekürler diğer arkadaşlarında logoları çok güsel alfa bu düşünceni logoyla ilgilenen arkadaşlara ilet oke derlerse bi sorun yok benim açımdan iyi forumlar
Alaraaa nin logosu cok guzel bende oyumu ona veriyorum..
Ya Resulallah Seni Sevmek Bir Kara Sevdadir Benim Icin Yasadigim Hayatin Bir Anlam Ve önemi Var Seni Sevebildigim Icin..
alaranin logosu güzel olmus
birde narcicegi yarisma son tarihini 2006 yapmis bende eski konu deyip gectiydim birde baktim konu dün acilmis
klavye hatası ile 2006 olmuş evet düzelttim ( bunun için diğer üyelerden ve finalistlerden özür dilerim) ama 2006 yılında forum bile kurulmamıştı henuz...sadece nazikçe bir uyarı ile kalsaydın tşk eder düzeltirdim ama oy bile veremedim ya da eski konu deyip geçicektim deyince işler değişir arkadaşım......1) konu açılma tarihine bakabilirdin 2) diğer üye mesaj ve oylarına bakacak olsaydın yeni tarihli olduğunu görürdün 3) bu forumun müdavimleri konunun yeni olduğunu zaten bilir...4) zaten oyunu başka nickle vermişsin ip numarana baktım ki bu kurallara aykırıdır...o yüzden eski konu sanıp oy vermiycektim gibi yanıltıcı ve yönlendirici mesajlara gerek yok umarım ne demek istediğim açık ve net bir şekilde anlaşılmıştır...değişik nicklerle oy kullanmak hem forum yarışmalarına aykırı hemde insani bir davranış olarak şık durmayan bir davranıştır....
bu nickle kullandığın oyun 2 kere kullanma sebebi ile iptal...
Konu n@r_cicegi tarafından (03.06.08 Saat 20:15 ) değiştirilmiştir.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks