Temeldir ne yapsa yeridirTesekkürler ablacigim aman bunlari Kadir görmesin
![]()
Temel bir gün bankaya para çekmeye gider.O anda içeri bir hirsiz girer,
herkesi rehin alir.Rehineler fazla geldigi için bir kaçini öldürmek ister.
Sira temelin yanindaki kadina gelir.Hirsiz adini sorar.Kadin ayse der.
Hirsiz benim anamun adi aysedur der ve ve kadini affeder.
Sira temele gelir.
Temel: benum adum temeldur ama arkadaslar bana ayse derler
Temel universite sinavina girer. Her soruda yazi-tura atarak cevaplari verir. Iki saat sonra ogrencilerin cogu sinav kagidini verip salonu terk eder, Temel hala yazi tura atiyor. Ogretmen gelip basina dikilir:
- Temel ...hepsini yazi tura atiyorsun, hala bitiremedin mi?
Temel: - Hocam bir saat once bitirdum. Simdi da cevaplarimi kontrol edeyrum!
Temel bir firina girer:
-ustacugum ordan 299 ekmek ver da...
-300 olsa olmaz mi ?
-yok ustacugum,o kadar ekmegi kim yiyecek
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
Temeldir ne yapsa yeridirTesekkürler ablacigim aman bunlari Kadir görmesin
![]()
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
Bence mahsuru yok görsün))
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
emin olunki bu fikralardaki adi gecen temel kesinlikle bir laz degildir ....
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
Herzlich willkommen im clupKadir sen neden bu kadar takiyosun bu temelliu fikralar olayina ? bunu bi ara tartismistik dimi? ben oalyi tatliya bagladik diye dusunurken..
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
gercek fikralara benim lafim yok ama fikralar bir milleti kücük düsürücü olunca tepki gösteriyorumm sadece
Tekrardan söyliyorum ben laz degilim lazliklada hic bir alakam yok ... olsamda bundan gurur duyarim sakin lazliktan utandigimi felan sanmayin...
kaldiki lazlarin ne kadar zeki ince fikirli oldugunu herkes bilir ....
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks