Türk erkeği işte Akılvar mantık var helal olsun çocuğa![]()
çOk kOmiK İki genc birbirlerini çok seviyorlarmış.Genc zamanla büyüyünce önüne askerlik hikayesi çıkmış ve çocuk askere gitmiş.Kız bu arada başka birine aşık olur Ve mektup atar sen askerdeyken ben başka birine aşık oldum sendeki fotomu bana gönder der.Genc,üzülür,kızar,hazmedemez ve buna bi oyun oynamak ister.Taburda ne kadar arkadaşı varsa onların kız arkadaşlarının fotograflarını toplar mektup'a koyar kıza yollar ve şöle not yazar.Ben senin resmini ayırt edemedim içindeki fotograflardan hangisi seninse onu al diğerlerini bana geri gönder der... :PppPPpp
Nerede Karşılıklı Sevgi veSaygı Varsa Orada itimat veİtaat vardır..İtimat ve İtaat Oldugu YerdeDisipLin Vardır.DisipLinin Oldugu Yerde Huzur.Huzur'un Oldugu Yerde de Başarı Vardır!!!
Türk erkeği işte Akılvar mantık var helal olsun çocuğa![]()
Ne yasık aşkı böyle basit kılanlara ve böyle yansıtanlara buna aşk değil dalga denir...
HeLaL olsun ÇoCuga Dogru Şey Yapmış Kız Demekki Gerçekten Sevmiyomuş Seven İnsan Bekler....
Bitanecik MeLeGiM...
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
hahahahah hakkaten komikmis saol![]()
Ya Resulallah Seni Sevmek Bir Kara Sevdadir Benim Icin Yasadigim Hayatin Bir Anlam Ve önemi Var Seni Sevebildigim Icin..
Aklinca ders vermis..Sen A$IK olursun ben bosmu kaldim gibisine..-))
tskler fikra icin.
saygiLar
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks