ahahhahahhahahHalbuki karısı kötü günde yanında olmuş moral açısından destek olmuş ama adama yaranamamış belli bide adam ne ugursuz karısın dio yaa işe bak
:Güzel.. Paylaşım için teşekkürler ;D
Cafer komadadır, yanında ise karısı... Cafer'in gözleri nemli, kısık sesiyle karısına doğru bakar ve konuşmaya başlar;
- ''İlk işten kovulduğum zaman yanımdaydın. İflas ettiğim gün oradaydın. Vurulduğum zaman ilk gözümü açtığımda seni gördüm. Trafik kazası geçirdiğimde hastanede hep baş ucumdaydın''...
Karısı takdir edilmenin mutluluğunda tabi.
- ''Şimdi komadayım yine başucumdasın sonunda anladım ama, çok geç oldu yahu sen ne uğursuz karısın''...
--------TEŞEKKÜRLER İYİ FORUMLAR--------
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle.Hakkımda hayırlı olanıda gönlümü razi eyle.Amin
ahahhahahhahahHalbuki karısı kötü günde yanında olmuş moral açısından destek olmuş ama adama yaranamamış belli bide adam ne ugursuz karısın dio yaa işe bak
:Güzel.. Paylaşım için teşekkürler ;D
Yhauhauahauah..tsklerr
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
insaf ya![]()
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın!Mustafa Kemal Atatürk
Bir Düşünmek Lazım Aceba Kadın Adamın Kötü Günündemi Yanında ? Yoksa Bu Yasadıklarını Adam Kadının Uguruzluğu Yüzündemi Yaşıyor(:.Paylaşım icin Teşekkürler
Sert ilklimin Mert Genci 66
"Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye,
Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!..
Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara,
Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!..
Benım cafer sandım![]()
kadinlar iste..(mesaj kisaymis uzatmam lazimmis)
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks