Fenerbahcede transfer Gelismeleri

Topuz Fener'e imzayı attı
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında tarihi bir kapışmaya neden olan Mehmet Topuz´un transferinde flaş gelişme... Yıldız oyuncu, İstanbul´a gelen menajeri aracılığıyla bonservisini elinde bulunduran Sarı-Lacivertli kulübe imzayı attı.

Bilica
Süper Lig’de geçen sezonun en başarılı isimleri arasında yer alan Sivasspor’un Brezilyalı stoperi Bilica, Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra yaptığı açıklamada, hayallerini süsleyen takıma geldiğini söyledi. Bonservisiyle birlikte Yasin Çakmak, belirli bir miktar para ve kiralık üç oyuncu karşılığında Sarı-Lacivertli renklere dahil edilen 30 yaşındaki oyuncu, Sivasspor’un resmi internet sitesinden yolladığı mesajda, “Türkiye’yi Sivasspor ile tanıdım. Hiç kuşkusuz Türkiye’de başarılı olmamda Sivasspor’un, hocam Bülent Uygun ve başkanımız Mecnun Odyakmaz ile yönetim kurulunun, sporcu arkadaşlarımın çok önemli rolü var. Sivasspor’da şampiyonluk sevinci yaşamak istedim, ama olmadı, şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. İnşallah yeni sezonda Fenerbahçe ile kupada ve ligde mutlu sonu yakalarız” dedi.

Bekir Irtegün tatile çıktı

Sarı-Lacivertli kulüple 3 yıllık sözleşme imzalayan Bekir İrtegün, dün Gaziantep’te dostlarıyla vedalaştı ve eşyalarını toplayıp tatile çıktı. Fenerbahçe’ye kulübede oturmak için değil, 11’de oynamak için geldiğini belirten başarılı futbolcu, “Başkan Aziz Yıldırım’a verilmiş bir sözüm vardı, onu yerine getirdim. Çünkü Başkan beni 2,5 yıldır istiyordu. Ayrıca Daum’un teknik adam olması da, sevincimi ikiye katladı! diye konuştu.

Bir müjde de Volkan'dan

Fenerbahçe Yönetimi, daha önce yaptığı görüşmelerde uzlaşma sağlayamadığı Volkan Demirel´de mutlu sona ulaştı.

Bu arada Selcugunda imza törenine katilan futbolculardan oldugu sizan bilgiler arasinda

Ufuk Ceylan

Galatasaray’ın görüşüp prensip anlaşmasına vardığı, ancak daha sonra Fenerbahçe’nin de devreye girmesiyle arapsaçına dönen transfer görüşmelerinin sonucunu tatilini geçirdiği Kuşadası’nda merakla beklediğini belirten Ufuk, “Fenerbahçe ve Galatasaray ile görüşmelerin sürdüğünü tahmin ediyorum. Olay, menacerim ve kulübü Manisaspor ile talipli iki kulüp arasında geçiyor. İnanın benim bir şeyden haberim olmuyor. Menacerim Ahmet Bulut’dan gelecek habere göre, gidip imza atacağım” diye konuştu

Aurelio tekrar Kadıköy'de
Fenerbahçe dün transfer gündemini tek kelimeyle yaktı. Sambacı´nın menaceri ile masaya oturan yönetim, geri dönüş operasyonunu bitirmek üzere

Busasporlu Sercan ankarasporlu Özer ve Disardada

İngiltere'nin Wigan Atletic takımında forma giyen Fransız sağ kanat oyuncusu Olivier Kapo için ezeli rakipler devrede...
Nistelrooy'un yedekleri

Forvete süper bir yıldız daha almak için çaba harcayan Fenerbahçe, Hollandalı golcüye alternatif olarak Juventuslu Trezeguet ve İnterli Suazo´yu listesine dahil etti

Danimarkanin Juventus takiminda forma giyen Poulsen ilede pazarlik son gelen haberler arasinda
yakinda görecegiz kimin gelip kimin gelemiyecegini