Lig tv internet Sitesinde Menajerin Bir Acıklamasını Okudum,Bu Tür Haberlerin YAlan Oldugunu Söyledi,Artık Kim Dogru Bilemiyorum Ama Bu Saatten Sonra Gelmesin Fenere(:
ve Mehmet Topuz Imzayi atti Beşiktaş ile anlaştı, bonservisini Fenerbahçe aldı, ortalık karıştı. Günlerdir transfer gündeminin zirvesinde yer alan Mehmet Topuz’da yine flaş bir gelişme var. Fenerbahçe’nin bonservisini almasının ardından, “Kesinlikle Fenerbahçe’ye gitmem. Ben Beşiktaşlıyım” gibi açıklamalar yapan genç yıldız, Siyah-Beyazlı yönetimin bonservis sorununu bir türlü çözememesi üzerine bunalıma girdi. Bir yıl boşta kalmak, ya da Kayserispor’a geri dönme ihtimalini göze alamayan Topuz, menajeri Hakan Şirin aracılığıyla Fenerbahçe’ye imzayı attı. Mehmet Topuz’un yakın çevresine, “O sert açıklamaları Beşiktaş Yönetimi’nin isteği üzerine yaptım. Beni çok zor durumda bıraktılar” diye dert yandığı öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi’nin Topuz’a imza attırmasına rağmen bu işi bir süre daha saklayıp, resmi açıklama için ortalığın yatışmasını bekleyeceği ifade edildi.
Sonuda yanlisliklar oldugunu söyliyen mehmet topuz imzayi atti ve FB formasini giydi.
Bir FB li olarak FB ye geldigine sevinmedim diyebilirim. Bakalim beni yaniltacakmi.
Hayirlisi![]()
Konu iron tarafından (10.06.09 Saat 18:30 ) değiştirilmiştir.
Lig tv internet Sitesinde Menajerin Bir Acıklamasını Okudum,Bu Tür Haberlerin YAlan Oldugunu Söyledi,Artık Kim Dogru Bilemiyorum Ama Bu Saatten Sonra Gelmesin Fenere(:
Konu Palästina tarafından (10.06.09 Saat 22:32 ) değiştirilmiştir.
Sert ilklimin Mert Genci 66
"Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye,
Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!..
Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara,
Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!..
sanki bulunmaz hint raca'si mübarek karar veremedi bir türlü
fenerbahceye bunca olaydan sonra giderse intihar etmesi lazim bu adamin Palästine))))
Evet Hint Kumasu O YOZGAT'lı sadece Olumsuz Acıklamalarda Bulundu Ama Bu saatten Sonra Fenere Gelmesin,Fener izin Vermezse Zaten Besiktastada Oynayamaz En İyisi Sivasa Gitsin Yasmin(:
Sert ilklimin Mert Genci 66
"Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye,
Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!..
Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara,
Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!..
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks