birde kirmizi yumurta topukkkkk)))))))
birde beyaz tennis coraplarini giyerlertam koleksiyon olur iste
![]()
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
birde kirmizi yumurta topukkkkk)))))))
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
![]()
![]()
erkekleri kadinlarin diline düsürmesin allah
![]()
paylanco ettik iki dakikada
![]()
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
O tur coraplarda kesinlikle yasak
Renkli erkeklere ama yakisabiliyor yaMesela Burak Ozcivit'ime
![]()
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
Evet, ten rengi ve fizigi önemli birde. Kimisine yaki$iyor, pembe bile yaki$iyor![]()
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
Kırmızı hayatta giymem ben genelde hep siyah giyerim
Pantolon Gömlek Ayakkabı Telefon hep siyahtır :P
“Üzülme” der, Mevlana...
İstediğin bir şey olmuyorsa;Ya daha iyisi olacağı için...Ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...
Hayatiniza renk katin arada renkli de giyinin![]()
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
Hayatimiza bir defa renk katalim dedik elimize yüzümüze bulastirdik yok ben almim böyle iyi..........![]()
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
Bence cok sacma .. benim gibi karizma olursa zaten ister istemez ilgi cekerler :P :P
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks