İspanya'nın Villarreal takımında forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci, sağ ayak ön adelelerindeki yırtıktan dolayı bugün İspanya'nın Valencia kentindeki "Nueve de Octubre" Hastanesi'nde ameliyat oldu.
More...
Fenerbahçe'nin ön sözleşme imzaladığını açıkladığı İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Luis Aragones, "Gidiyorum, çünkü kalmam için bir şey yapmadılar" diyerek,İ spanyol Futbol Federasyonu'na sitemde bulundu.
More...
Saygilarimla,
SiZLeR iCiN CaLiSiYoRuM !!!!
İspanya'nın Villarreal takımında forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci, sağ ayak ön adelelerindeki yırtıktan dolayı bugün İspanya'nın Valencia kentindeki "Nueve de Octubre" Hastanesi'nde ameliyat oldu.
More...
Saygilarimla,
İspanya, Avrupa Futbol Şampiyonası finalinde karşılaştığı Almanya'yı 1-0 yenerek mutlu sona ulaştı.
More...
Saygilarimla,
82. Gazi Koşusu'nu Sadettin Boyraz'ın jokeyliğini yaptığı Pan River isimli safkan kazandı.
More...
Saygilarimla,
Michael Phelps erkekler 400 metre karışıkta, Katie Hoff da bayanlarda yeni dünya rekorunun sahibi oldu.
More...
Saygilarimla,
Avrupa Futbol Şampiyonası Kupası'nı kucaklayan İspanya, 44 yıl aradan sonra gelen zaferi kutluyor. İspanyol basını, "Avrupa'yı fethettik" dedi.
More...
Saygilarimla,
Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Euro 2008'deki performansı nedeniyle eleştirilere maruz kalan kaleci Rüştü Reçber'e destek verdi.
More...
Saygilarimla,
İspanya'yı 44 yıl sonra Avrupa'nın zirvesine çıkaran teknik direktör Luis Aragones, milli takımın başında kalmasının söz konusu olmadığını açıkladı.
More...
Saygilarimla,
Bank Asya 1. Lig ekibi Altay'ın teknik direktörü Feyyaz Uçar, hedeflerinin Turkcell Süper Lig'e yükselmek olduğunu söyledi.
More...
Saygilarimla,
Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, erken form tutmadan doğacak sıkıntıları önlemek için Intertoto Kupası'nda gençlerle takviyeli bir kadroyla mücadele edeceklerini söyledi.
More...
Saygilarimla,
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks