Son günlerde yapılan haberler ilişkin olarak Genelkurmay Başkanlığı'ndan sert bir açıklama yapıldı.
More...
Erdoğan'dan CHP'ye 1994'lü gönderme Başakşehir'de toplu açılış ve temel atma törenine katılan Başbakan Erdoğan, CHP Lideri Deniz Baykal'a ağır bir şekilde yüklendi.
More...
Saygilarimla,
SiZLeR iCiN CaLiSiYoRuM !!!!
Turkiye SON DAKIKKA HABERLERI Son günlerde yapılan haberler ilişkin olarak Genelkurmay Başkanlığı'ndan sert bir açıklama yapıldı.
More...
Saygilarimla,
Genelkurmay'dan son açıklama Son günlerde yapılan haberlere ilişkin olarak Genelkurmay Başkanlığı'ndan çok sert açıklama yapıldı. İşte o açıklama...
More...
Saygilarimla,
Genelkurmay'dan çok sert açıklama Son günlerde yapılan haberlere ilişkin olarak Genelkurmay Başkanlığı'ndan çok sert açıklama yapıldı.
More...
Saygilarimla,
ABD Genelkurmay Başkanı İsrail'de ABD Genelkurmay Başkanı Oramiral Mike Mullen'in özellikle İran'ın nükleer dosyası konusunu görüşmek üzere İsrail'de bulunduğu açıklandı.
More...
Saygilarimla,
İki Türk gemisi Midilli'de bağlandı Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile Yunanistan'ın Midilli adası arasında yolcu taşımacılığı yapan firmanın ikinci gemisinin de bağlandığı iddia edildi.
More...
Saygilarimla,
Kimsesizlerin kimsesi artık Kocaeli'de Birçok ilde yoksulların yardımına koşan Kimse Yok Mu Derneği 25'inci şubesini Kocaeli'de açtı.
More...
Saygilarimla,
İşte CHP'nin yeni denetim sistemi CHP, bundan sonraki süreç için kayıtlarını bağımsız denetim kuruluşuna takip ettirecek.
More...
Saygilarimla,
Bakan Çelik nikah şahidi oldu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa Emniyet Müdürü Tahsin Demir'in oğlunun nikah şahitliğini yaptı.
More...
Saygilarimla,
475 yolcu taşıyan feribot kayalara çarptı Ege Denizi'nin doğusunda bu gece bir Yunan feribotu sığ kayalıklara çarparak hasar gördü.
More...
Saygilarimla,
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks