Bana "Yuh! Postal yalayıcısı" diyecekseniz...Size vereceğim karşılık şudur: Evet birader, postal yalıyorum... Ahmet Hakan'dan pes dedirten ifşaatlar...
More...
Eruygur'u cin çarpmışa döndüren neydi? Dönemin Genelkurmay Başkanı Özkök, Org. Eruygur'a Sarıkız darbe toplantılarını Jandarma karargâhında sahne sahne seyrettirmiş.
More...
Saygilarimla,
SiZLeR iCiN CaLiSiYoRuM !!!!
Ahmet Hakan kendini deşifre etti Bana "Yuh! Postal yalayıcısı" diyecekseniz...Size vereceğim karşılık şudur: Evet birader, postal yalıyorum... Ahmet Hakan'dan pes dedirten ifşaatlar...
More...
Saygilarimla,
Bu kampanya kaçmaz ! Fıstık Gaziantepli çiftçilerin imdadına yetişti. Nakit sıkıntısına düşen üreticiler fıstığı kredi kartı gibi kullanıyor.
More...
Saygilarimla,
İşte öldürülen terörist Çınar'ın fotoğrafı ABD İstanbul Başkonsolosluğu silahlı saldırıda bulunan ve çıkan çatışmada öldürülen El Kaide militanı Bülent Çınar'ın tekstil atölyesinde çalıştığı öğrenildi.
More...
Saygilarimla,
Fındık üretici en az 5 YTL istiyor Ordu Fındık Üreticileri Derneği (ORFÜ-DER) Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Kara Taban fiyatın en az 5 YTL olmasını istediklerini söyledi
More...
Saygilarimla,
8 milyar Euro'luk kaynak yolda Avrupa Yatırım Bankası, Türkiye'de temsilcilik açacak.
More...
Saygilarimla,
Ekonomi direnirken bilanço ağırlaşıyor Önceki gün MÜSİAD, 2008 yılı ekonomi raporunu açıkladı.
More...
Saygilarimla,
RTÜK, Ergenekon yayın yasağını hatırlattı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), ''Ergenekon'' operasyonuyla ilgili mahkeme tarafından konulan yayın yasağını hatırlattı.
More...
Saygilarimla,
ÖSS ve YDS'ye giren adayların dikkatine ÖSS ve YDS sonuçları 12 Temmuz cumartesi günü açıklanacak.
More...
Saygilarimla,
Hain saldırıda son dakika gelişmesi İçişleri Bakanı: ABD konsolosluğuna yapılan saldırı soruşturmasında toplam 4 kişi gözaltında...
More...
Saygilarimla,
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks