Mahkemece kabul edilen Ergenekon iddianamesinde, yasadışı kanlı oluşumun çalışma prensipleri de ayrıntılarıyla ortaya kondu.
More...
Kartal dört dörtlük ! Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını sürdüren Beşiktaş, son hazırlık maçında Kocaelispor'u 4-0 yendi.
More...
Saygilarimla,
SiZLeR iCiN CaLiSiYoRuM !!!!
Deşifre olmamak için bakın ne yapmışlar! Mahkemece kabul edilen Ergenekon iddianamesinde, yasadışı kanlı oluşumun çalışma prensipleri de ayrıntılarıyla ortaya kondu.
More...
Saygilarimla,
Kurtlar Vadisi çok ciddi bir tehlikeymiş ! Ergenekon davasının tutuksuz sanıklarından Güler Kömürcü'nün bilgisayarında ele geçirilen raporda “Kurtlar Vadisi” ile ilgili bakın neler yazıyor...
More...
Saygilarimla,
Anelka, Milan'ı dağıttı! - GOLLERİ İZLE Lokomotiv Moskova'nın ev sahipliği yaptığı Russian Railways Cup 3.'lük maçında Chelsea, Milan'ı 5-0 mağlup etti.
More...
Saygilarimla,
aziz yildirim tutuklandi----
Aziz Yıldırım Tutuklandı!
Şike soruşturması çerçevesinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, mahkeme kararıyla tutuklandı. Mahkemenin tutuklanması yönünde karar verdiği Yıldırım'ın, Metris Cezaevi'ne götürülmesi bekleniyor. Aziz Yıldırım, suç amaçlı örgüt kurmak, örgüt yöneticisi olmak ve şike suçlamasıyla mahkemeye sevk edi...
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
bir fenerli olarak aziz yildizimi kiniyorummmmmmmmmmmmmmmmm maf etti fenerii on kodese koydular en cok ben sevindim serefsizzz en cok diger bouzunu sevmisdim ama fis pozunuuu ona neler demek isterimde ortam el vermiyo simdi sesli söyluyommm
Böylece fb yine bir ilke imza attı ...
Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar topluluğu Çarşı, Trabzonspor'u şampiyon ilan etti. Şike yaptığı iddia edilen Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun geri alınacağı ve ligden düşürüleceğinin konuşulduğu son dönemde Çarşı grubu, resmi sitesi "forzabesiktas.com"un açılış sayfasına "Trabzonspor'un alın teriyle kazandığı şampiyonluğu kutlarız" diye bir yazı ekledi.![]()
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks