Massa 3 tur kala motor patlattı, birinciliği Kovanainen kaptı Formula-1 Macaristan Grand Prix'inde sürpriz üzerine sürpriz yaşandı.
More...
Tabutunu Başbakan ve Bakanlar taşıdı Tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden yapımcı, sanatçı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli için Fatih Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.
More...
Saygilarimla,
SiZLeR iCiN CaLiSiYoRuM !!!!
Formula 1'de sürpriz üstüne sürpriz ! Massa 3 tur kala motor patlattı, birinciliği Kovanainen kaptı Formula-1 Macaristan Grand Prix'inde sürpriz üzerine sürpriz yaşandı.
More...
Saygilarimla,
Karar sonrası ilk kez konuştu AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, 'Kendi anlayışlarına göre bizim hareketlerimizi bir tehlike olarak gördüklerini üzülerek müşahede ettik' dedi.
More...
Saygilarimla,
ABD, İran'da 'menfaat ' peşinde ABD'nin, İran'da bir menfaat bürosu açmak için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.
More...
Saygilarimla,
İbrahim Toraman kararını açıklayacak Beşiktaş'ta takım arkadaşı İbrahim Üzülmez ile Avusturya kampında kavga etmesinin ardından kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman'ın yarın basın açıklaması yapacağı bildirildi.
More...
Saygilarimla,
Dikkat ! Her an çökebilir Büyükçekmece Kıraç Beldesi'nde beş katlı bina yanında başlatılan hafriyat çalışması nedeniyle çökme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.
More...
Saygilarimla,
Kayıp 2. köylünün de cesedi bulundu Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen yangında hayatını kaybeden ikinci kişinin cesedi de bulundu.
More...
Saygilarimla,
Galatasaray'dan sessiz prova Galatasaray, Almanya'daki son hazırlık maçında, 1860 Münih'le golsüz berabere kaldı.
More...
Saygilarimla,
Yarışı seyrederken yıldırım çarptı ! Yarışan otomobilleri daha rahat görebilmek amacıyla bir tepeye çıktılar ama...
More...
Saygilarimla,
Ergenekon'un dudak uçuklatan delilleri Ergenekon iddianamesinin 411 klasörden oluşan ve sanık avukatlarına dağıtılan delillerinde çok ilginç bilgiler yer alıyor.
More...
Saygilarimla,
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks