Çanakkale destanı üzerine yazdığı kitaplarla tanınan yazar Vehbi Vakkasoğlu, Çanakkale Milli Parkı'nda görevlilerin hakaretine uğradı.
More...
İşte güneşi kapan sürpriz isim Yeni Parti” ismiyle kurulan siyasi oluşumun perde arkasından eski Kanaltürk patronu, “bizkackisiyiz” mitinglerinin organizatörü Tuncay Özkan çıktı.
More...
Saygilarimla,
SiZLeR iCiN CaLiSiYoRuM !!!!
Tarihi mekanda akıl almaz saygısızlık Çanakkale destanı üzerine yazdığı kitaplarla tanınan yazar Vehbi Vakkasoğlu, Çanakkale Milli Parkı'nda görevlilerin hakaretine uğradı.
More...
Saygilarimla,
Pusula yanilir mi? "Dünya tarihinde ender rastlanan bir değişim süreci yaşıyoruz." İşte Mahir Kaynak'ın ilginç siyasi analizi...
More...
Saygilarimla,
Böyle vahşet görülmedi "Komşumun kulağını kestim, bununla güvercinlerimin kafesine anahtarlık yapmaya karar verdim..."
More...
Saygilarimla,
'Hakan hazırlan şampiyonaya geleceksin' 2002 Dünya Kupası'nda 3. olarak büyük bir başarıya imza atan Türkiye, 6 yıl sonra destansı bir zafer daha kazandı.
More...
Saygilarimla,
CHP'li Özyürek'in kızından ilginç sözler CHP'li Özyürek'in akademisyen kızından ilginç tespitler..
More...
Saygilarimla,
Otomobil uçuruma yuvarlandı: 3 ölü Antalya'nın Akseki ilçesinde bir otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu 3 kişi öldü, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.
More...
Saygilarimla,
Kaza yapan sürücü kamyonette sıkıştı Yay-Sat'a bağlı kamyonetin sürücüsü, gazete dağıtımı yaptıktan sonra merkezine dönerken, Haliç Köprüsü çıkışında başka bir kamyonete arkadan çarptı.
More...
Saygilarimla,
Kurbağa ve chp La Fontaine'in ünlü bir masalı vardır, inek olmaya çabalarken şiştikçe şişen, sonunda da patlayan kurbağayı anlatır.
More...
Saygilarimla,
AK Parti'nin 'sözlü'sü bu ! AK Parti, altı yıllık icraatlarını anlatacak ve türban düzenlemesininin iptal edilmesinden sonra kapatma davasının dayanağının kalmadığını savunacak.
More...
Saygilarimla,
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks