Ergenekon iddianamesinde, üst düzey yöneticiler kod adlarıyla yer alıyor. Kime 'Fabrikatör' kime 'Paşa' denildi?
More...
Yağan yağmur İstanbulluları serinletti Son yılların en sıcak günlerini yaşayan İstanbullular, akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla yaklaşık 1 saat süren yağmurla serinledi.
More...
Saygilarimla,
SiZLeR iCiN CaLiSiYoRuM !!!!
Ergenekon'da kime ne kod verildi? Ergenekon iddianamesinde, üst düzey yöneticiler kod adlarıyla yer alıyor. Kime 'Fabrikatör' kime 'Paşa' denildi?
More...
Saygilarimla,
İzmir'de trafik kazası: 1 ölü İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, plakası belirlenemeyen aracın çarptığı yaya yaşamını yitirdi.
More...
Saygilarimla,
Cezaevinde Kurtlar Vadisi tartışması Öztürk hangi karaktere benzetilmekten rahatsız?
More...
Saygilarimla,
Her şey o 441 klasörde gizli Ergenekon iddianamesinin açıklanmasının ardından gözler 441 klasördeki eklere çevrildi.
More...
Saygilarimla,
Van'da deprem meydana geldi! Saat 01.16'da merkez üssü Van olan 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
More...
Saygilarimla,
Cezaevinde Kurtlar Vadisi kavgası Öztürk hangi karaktere benzetilmekten rahatsız?
More...
Saygilarimla,
Selçuk'tan 3 medya patronuna hakaret Ergenekon iddianamesinin satır aralarına girdikçe tüyler ürperten manzara ile karşılaşıyorsunuz. İşte onlardan biri...
More...
Saygilarimla,
Iki bitiş iki başlangiç Nefesler tutulmuş; sanki final maçının son dakikaları ve her an her şey olabilir...
More...
Saygilarimla,
Sıkışan kadını itfaiye kurtardı Beyazıt'ta tramvay beklediği durakta, tehlike sınırını işaret eden sarı çizgiyi geçen kadına tramvay çarptı.
More...
Saygilarimla,
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks