İddianamede, örgütün basında yer alabilmek için Cumhuriyet gazetesini satın almak istediği anlatılırken konuyla ilgili çok sayıda isim de sıralandı.
More...
İşte iddianamedeki en şaşırtıcı ifade Ergenekon iddianamesinde şok ifadeler gündemi sarsmaya devam ediyor. Ergenekoncular öyle bir iddiada bulunmuşlar ki..
More...
Saygilarimla,
SiZLeR iCiN CaLiSiYoRuM !!!!
Küçük'ün büyük Cumhuriyet oyunu İddianamede, örgütün basında yer alabilmek için Cumhuriyet gazetesini satın almak istediği anlatılırken konuyla ilgili çok sayıda isim de sıralandı.
More...
Saygilarimla,
Çömez'den Karadağ'a ilginç teklif Ergenekon soruşturması kapsamında aranan AK Parti eski milletvekili Turhan Çömez'den, tutuklu sanık emekli Albay Karadağ'a ilginç teklif...
More...
Saygilarimla,
Tüyler ürperten şok itiraflar Mahir Çayan, İbrahim Belli, Nuri Ergin, Veli Küçük ve bunların bağlantılarına ilişkin şok detaylar ortaya çıktı.
More...
Saygilarimla,
İşte F.Bahçe'nin yeni formaları Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 2008-2009 sezonunda giyeceği formalar tanıtıldı.
More...
Saygilarimla,
F.Bahçe'nin yeni formaları tanıtıldı Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 2008-2009 sezonunda giyeceği formalar tanıtıldı.
More...
Saygilarimla,
İddianamedeki en şaşırtıcı ifade Ergenekon iddianamesinde şok ifadeler gündemi sarsmaya devam ediyor. Ergenekoncular öyle bir iddiada bulunmuşlar ki..
More...
Saygilarimla,
Küçük ve Öcalan'ın ŞOK pazarlığı Öcalan'ın, teslim olurken Veli Küçük'ün şartlarını kabul etmesinin karşılığında talep ettiği şartların ayrıntıları ortaya çıktı.
More...
Saygilarimla,
Veli Küçük Bahçeli'ye operasyon yapmış Ergenekon İddianamesi'ne göre örgüt MHP yönetimine de el atmak istemiş. iddianameye göre örgütün, Ümit Özdağ'ı MHP genel başkanlığı adaylığını desteklediklerine işaret ediliyor.
More...
Saygilarimla,
Paksüt savcıyla mesai dışı görüştü Anayasa Mahkemesi Başkan Vekili Paksüt, dinlendiği iddialarını soruşturan savcı Polatkan ile bir saat görüştü..
More...
Saygilarimla,
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks