Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile Yunanistan'ın Midilli Adası arasında yolcu taşımacılığı yapan iki Türk yolcu gemisinin serbest bırakıldığı bildirildi.
More...
Nihat'ın sağlık durumu belli oldu İspanya'nın Villarreal takımında forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci, İspanya'nın Valencia kentindeki "Nueve de Octubre" Hastanesi'nde ameliyat oldu.
More...
Saygilarimla,
SiZLeR iCiN CaLiSiYoRuM !!!!
Midilli'deki gemiler serbest bırakıldı Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile Yunanistan'ın Midilli Adası arasında yolcu taşımacılığı yapan iki Türk yolcu gemisinin serbest bırakıldığı bildirildi.
More...
Saygilarimla,
Tunceli'de patlama Tunceli merkezde bir apartman dairesinde patlama meydana geldi.
More...
Saygilarimla,
Şiran'da maganda dehşeti: 1 ölü Gümüşhane'nin Şiran ilçesine bağlı Akbulak köyünde düğünde ateş açılması sonucu meydana gelen olayda 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.
More...
Saygilarimla,
Kuraklık buğday üretimini kötü vurdu TMO hesaplamalarına göre Türkiye'nin buğday üretimi bu yıl ilk kez yıllık tüketmemiz gereken buğday miktarının da altına düşecek. İthalat kaçınılmaz.
More...
Saygilarimla,
ODTÜ'lü hırsızın akıl almaz planı Eskişehir'de bir kuyumcudan çalınan 67 kilo altının 30'u film gibi operasyonla bulundu.
More...
Saygilarimla,
Rüştü kulak zarı yırtık sahaya çıkmış ! Hırvatistan maçında kulak zarı yırtılan Rüştü'nün denge, çınlama ve ağrı sorunu yüzünden hatalı çıkışıyla Almanya'dan 2. golü yediği ileri sürüldü.
More...
Saygilarimla,
Bizim için en buruk final Şanssız bir şekilde kaçırdığımız EURO 2008 finalinde Almanya ile İspanya karşı karşıya geliyor. Viyana'da saat 21:45'te başlayacak maçı atv ekranlara getiriyor.
More...
Saygilarimla,
Pepsi ve Coca-Cola aynı rafta 1 Temmuz’dan itibaren şirketler ‘sadece benim ürünümü sat’ diyemeyecek ve ürünler aynı rafta olacak
More...
Saygilarimla,
Baykal' a yargılanma ŞOKU ! CHP'nin 'kayıp trilyon' davası Erbakan için emsal olacak.
More...
Saygilarimla,
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks