Çin polisi yasadışı silahları göstermek için basın toplantısı düzenledi. İşte ne olduysa o an oldu.
More...
Ş.Tayyar, Can Ataklı'yı rezil etti - İZLE Kanal D'de yayınlanan 32. Gün, bu hafta Ergenekon soruşturması gündemiyle ekrana geldi.
More...
Saygilarimla,
SiZLeR iCiN CaLiSiYoRuM !!!!
Ne olduysa o an oldu! Çin polisi yasadışı silahları göstermek için basın toplantısı düzenledi. İşte ne olduysa o an oldu.
More...
Saygilarimla,
Konuşurlarsa yer yerinden oynar... Taha Kıvanç, konuştukları takdirde yer yerinden oynayacak iki kara kutuyu yazdı.
More...
Saygilarimla,
Ergenekon’un örtülü operasyonlari Ergenekon soruşturması, Türkiye'nin yakın tarihinde yaşanan başka bir darbe girişimini daha ortaya çıkardı.
More...
Saygilarimla,
Kapatma davası hakkında FLAŞ iddia Bu haftaki sayısında Türkiye'ye geniş yer ayıran İngiliz The Economist dergisi, AK Parti hakkında açılan kapatma davasını değerlendirdi.
More...
Saygilarimla,
Halk Bankası, İstanbul'da arsa aldı Halk Bankası, yeni genel müdürlük binası için Ataşehir'de Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığına ait arsaya 223 milyon 467 bin 518 YTL ödendiğini bildirdi.
More...
Saygilarimla,
Vergi daireleri haftasonu da çalışacak 2008 yılına ait Motorlu Taşıtlar Vergisi ikinci taksidini ödeme süresinin 31 Temmuz'da sona ermesi sebebiyle önümüzdeki 2 hafta sonunda vergi daileri mesai yapacak.
More...
Saygilarimla,
Şehit piyade er Yılmaz'ın evinde yas Şırnak'ın Küpeli Dağı'nda teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan piyade er Mesut Yılmaz'ın Antalya'nın Gazipaşa ilçesine bağlı Yakacık köyünde büyük üzüntü yaşanıyor.
More...
Saygilarimla,
Şener için bakın neler söyledi? CHP lideri Baykal, Bursa'da gazetecilerin sorularına muhatap oldu.Baykal'a Şener de soruldu. Peki Baykal Şener hakkında neler söyledi?
More...
Saygilarimla,
Çin, salgın hastalık haberlerini kınadı Pekin'deki basın toplantısında konuşan Çin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Mao Qunan, söz konusu haberlerin gerçek olmadığını ve bu haberleri yapan yabancı basını şiddetle kınadıklarını vurguladı.
More...
Saygilarimla,
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks