Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, “Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı'na, Anayasa Mahkemesi'ne, AK Parti'yi kapatmak için uğraşanlara çağrıda bulundu !
More...
KESK, yeni yönetim kurulunu belirledi Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'nun (KESK) 3. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Genel Kurul'da yeni yönetim kurulu belirlendi.
More...
Saygilarimla,
SiZLeR iCiN CaLiSiYoRuM !!!!
'AK Parti'yi kapatmayın da yere serelim' Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, “Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı'na, Anayasa Mahkemesi'ne, AK Parti'yi kapatmak için uğraşanlara çağrıda bulundu !
More...
Saygilarimla,
Fenerbahçe'yi yakan söz Kanaryalar'ın yeni hocasının verdiği bir söz tam 20 güne mal olabilir. Nasıl mı?
More...
Saygilarimla,
Abdüllatif Şener'in cevaplamadığı soru Şener, 22 Temmuz seçimlerinden sonra ekonomik göstergelerin tümünde bozulma olduğunu söyledi, yeni bir parti çalışması olup olmadığı konusunda ise...
More...
Saygilarimla,
TBMM Başkanvekili Pakdil, Karabük'te TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, Karabük Valisi Can Direkçi'yi ziyaret etti.
More...
Saygilarimla,
Başbakan Erdoğan, Ankara'ya gitti Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 20.00'de özel ''ANA'' uçağıyla Ankara'ya hareket etti.
More...
Saygilarimla,
Ak Parti'nin ilk yapması gerekeni söyledi Gerçekten demokrasinin yaşadığını görmek, sandıktan çıkana saygı duyulduğunu görmek istiyoruz dedi. BBP liderine göre iktidar partisi ilk ne yapmalı?
More...
Saygilarimla,
'AK Parti'yi kapatmayın da yere serelim' Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı'na, Anayasa Mahkemesi'ne, AK Parti'yi kapatmak için uğraşanlara çağrıda bulundu !
More...
Saygilarimla,
Önder SAVmadı, ne yaptı? İlginç video! Ö.Sav'ın hacca gitme isteğiyle alay ettiği CHP'li yaşlı Mustafa Ünal, önce tokalaşmadı, ardından bir kez daha yanına giderek kucaklaştı. Şaşırtıcı görüntüler...
More...
Saygilarimla,
Müthiş Final [Almanya - İspanya] CANLI Avrupa'nın en büyüğü belli oluyor. 13. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Viyana'da finalin adı Almanya-İspanya.
More...
Saygilarimla,
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks