ABD Başkonsolosluğu'na yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırı ile ilgili gözaltında bulunanlardan 6'sı daha adliyeye getirildi.
More...
Damdan düşen düşene Aşırı sıcaklar Mardin'de damdan düşmeleri artırdı. Mardin'de sıcaklardan dolayı haziran ayında şu ana kadar damdan düşen 250 kişi hastanelik oldu.
More...
Saygilarimla,
SiZLeR iCiN CaLiSiYoRuM !!!!
Saldırı ile ilgili 6 kişi daha adliyede ABD Başkonsolosluğu'na yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırı ile ilgili gözaltında bulunanlardan 6'sı daha adliyeye getirildi.
More...
Saygilarimla,
İşini sevmemek bel ağrısı yapıyor Uzmanlar, bel ağrısının günümüzde çok yaygın olarak görüldüğünün altını çiziyor ve uyarıyor.
More...
Saygilarimla,
İşte iddianamede olanlar, olmayanlar Taha Akyol, Ergenekon iddianamesinin detaylarını yazdı. İşte iddianamede olanlar, olmayanlar:
More...
Saygilarimla,
Sefertası taşıyan komutan kimdi? Taha Kıvanç, Genelkurmay Başkanlığı koltuğunda oturduğu günlerde karargâhta pişen yerine evinden sefertasıyla yemek getiren komutanı yazdı.
More...
Saygilarimla,
MİT'in Erdoğan'a verdiği gizli liste Mehmet Altan, MİT tarafından Başbakanlığa verilen oradanda Ergenekon savcılarına gönderilen gizli listeyi yazdı.
More...
Saygilarimla,
Erbakan bu sözleri söyledi mi? Ergenekon terör örgütü kapsamında tutuklanan emekli Orgeneral Hurşit Tolon'un 22 Temmuz seçiminin ardından bir grup ulusalcı isimle toplantılar düzenlediği ortaya çıktı.
More...
Saygilarimla,
İşte Şener'in peşine takılan isimler ! Abdüllatif Şener, kuracağı partinin örgütlenme çalışmalarına başlıyor. Şener ile birlikte hareket eden kurmaylar, yeni partinin çizgisini AKŞAM’a açıkladı.
More...
Saygilarimla,
Borsa - Döviz güne nasıl başladı? İstanbul serbest piyasada dolar 1,2200 YTL, avro 1,9360 YTL'den haftaya başladı.
More...
Saygilarimla,
İddianamedeki FLAŞ ayrıntı Başsavcı Aykut Cengiz Engin, Ergenekon İddianamesiyle ilgili beklenen açıklamayı yaptı. Açıklamadaki en önemli ayrıntı ise şu.
More...
Saygilarimla,
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks