Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde bir düğünde pompalı tüfekle havaya ateş açılması sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
More...
DuNYa Haberleri Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetleri, belli çevrelerin organize bir yapı içerisinde yürüttükleri, menfur bir saldırıyla karşı karşıya olduğunun farkındadır" denildi.
More...
Saygilarimla,
SiZLeR iCiN CaLiSiYoRuM !!!!
Düğünde havaya ateş açıldı: 1 ölü Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde bir düğünde pompalı tüfekle havaya ateş açılması sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
More...
Saygilarimla,
KPSS'nin 2'nci bölümü başladı Lisans adaylarına yönelik Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) ikinci bölümünün bugünkü ilk oturumu saat 9.30'da başladı.
More...
Saygilarimla,
Sözlü açıklama salı günü Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya, AK Parti'nin kapatılması istemiyle açtığı davada, Anayasa Mahkemesi heyetine 1 Temmuz Salı günü sözlü açıklama yapacak.AK Parti yetkilileri ise sözlü savunmalarını 3 Temmuz Perşembe günü yapacak.
More...
Saygilarimla,
Baykal Enternasyonel toplantısına katılmıyor CHP Genel Başkanı Deniz Baykal Sosyalist Enternasyonal toplantısına katılmıyor. Toplantıda CHP'nin sosyal demokrat ilkelere uygun davranmadığı gerekçesiyle uyarılması gündeme gelmişti.
More...
Saygilarimla,
"Hukuk katliamı yaşanıyor" Eski CHP Genel Sekreteri Adnan Keskin, "Anayasa Mahkemesi'nin CHP'nin hesaplarıyla ilgili kararına ilişkin haber ve yorumlarda hukuk katliamı yapılmıştır" dedi.
More...
Saygilarimla,
Meclis haftaya kelekulak tartışmasıyla başlıyor Meclis haftaya telekulak tartışmalarıyla başlayacak. CHP'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Beşir Atalay hakkında verdiği soruşturma önergesi salı günü Meclis gündeminde olacak.
More...
Saygilarimla,
Adli yargıda bin 325 hakim-savcının yeri değiştirildi Adli ve idari yargı yaz kararnamesiyle adli yargıda bin 325 hakim ve savcının, idari yargıda ise 69 hakimin görev yeri değiştirildi.
More...
Saygilarimla,
"Kimse Türkiye'nin huzurunu bozamaz" İçişleri Bakanı Beşir Atalay, "Türkiye'nin her şeyinin yolunda gitmesi, dış itibarının, ekonomisinin, huzurunun artması, AKP eliyle olması birilerini rahatsız ediyor. Varsın rahatsız olsunlar. Hiç kimse bunu engelleyemeyecek" dedi.
More...
Saygilarimla,
"AKP'nin ekonomi karnesi kırıklarla dolu" Sosyalist Enternasyonal toplantısına katılmayacağını açıklayan CHP lider Deniz Baykal, Ankara'nın Ayaş ilçesinde dut festivaline katıldı. Baykal, hükümetin ekonomi karnesinin kırıklarla dolu olduğunu söyledi.
More...
Saygilarimla,
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks