Antalya'daki yangın sürerken bir yangın haberi de Çanakkale'den geldi. Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde orman yangını çıktı.
More...
Yangınlar Bakanlar Kurulu gündemine geliyor Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Afet İşleri Genel Müdürlüğü yetkililerinin afet bölgesindeki maddi kayıplara ilişkin incelemelerde bulunduğunu, bu incelemelerin sonuçlarının yarın Bakanlar Kurulu'nun gündemine geleceğini söyledi.
More...
Saygilarimla,
SiZLeR iCiN CaLiSiYoRuM !!!!
Bir yangın haberi de Çanakkale'den Antalya'daki yangın sürerken bir yangın haberi de Çanakkale'den geldi. Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde orman yangını çıktı.
More...
Saygilarimla,
Bülent Arınç'tan 'kapatmama'ya yorum Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, "(AK Parti) nasıl olmuş da laiklik karşıtı eylemlerin odağı olmuş? Kendi anlayışlarına göre bizim hareketlerimizi bir tehlike olarak gördüklerini üzülerek müşahede ettik" dedi.
More...
Saygilarimla,
NYT: "Türkiye felaketin eşiğinden döndü" ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT), Türkiye'nin, Anayasa Mahkemesi'nden AK Parti hakkında açılan kapatma davasında kapatmama kararı çıkmasıyla birlikte, sonuçları kestirilemez bir felaketin eşiğinden döndüğünü yazdı.
More...
Saygilarimla,
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks