Türk Silahlı Kuvvetleri'nde komuta kademesinin belirleneceği Yüksek Askeri Şura ikinci gününde.
More...
Sağmalcılar Hal-Otogar yolu pazartesi açılabilir İstanbul Sağmalcılar bölgesi Hal-Otogar yolunda meydana gelen çökme nedeniyle kapalı olan yolun, pazartesi günü ulaşıma açılması bekleniyor.
More...
Saygilarimla,
SiZLeR iCiN CaLiSiYoRuM !!!!
YAŞ'ın 2'nci gününde Başbakan toplantıya katılmadı Türk Silahlı Kuvvetleri'nde komuta kademesinin belirleneceği Yüksek Askeri Şura ikinci gününde.
More...
Saygilarimla,
Dostları Osman Yağmurdereli'yi anlattı İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden yapımcı, sanatçı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli'yi dostları anlattı.
More...
Saygilarimla,
Baykal anjiyo oldu CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde anjiyo oldu.
More...
Saygilarimla,
"Eşimin durumu ciddi, tahliye edilmeli" Ergenekon davası kapsamında tutuklu bulunan İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Ferit İlsever'in eşi doktor Ufuk İlsever, eşinin sağlık durumunun ciddi olduğunu ve tahliye edilmesi gerektiğini belirtti.
More...
Saygilarimla,
Güngören saldırısı: 8 kişi tutuklandı Güngören'de 17 kişi ile doğmamış bir bebeğin ölümüyle sonuçlanan terörist saldırıya ilişkin mahkemeye sevkedilen 8 kişi tutuklandı.
More...
Saygilarimla,
Çöken yurtla ilgili 4 kişi adliyede Konya'nın Taşkent ilçesine bağlı Balcılar beldesinde yurt binasının çökmesi olayı ile ilgili olarak gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.
More...
Saygilarimla,
Avukatlara dava dosyasının delilleri verildi Ergenekon iddianamesinde delillerin yer aldığı 3 DVD, sanık avukatlarına verildi, 4'üncü DVD pazartesi günü verilecek.
More...
Saygilarimla,
4 bin hektar kül oldu Antalya tarihinin en büyük orman yangınıyla mücadele ediyor. Alevler bazı bölgelerde kontrol altına alındı ancak kayıp çok büyük.Küle dönen orman alanı yaklaşık 4 bin hektar. Son yılların en büyük yangınının çıkış nedeni ise halen belirsiz.
More...
Saygilarimla,
Balcılar'da hüzün var, şikayetçi yok 18 kişinin öldüğü yurt faciasının yaşandığı Konya'nın Balcılar beldesinde hüzün var ancak tek şikayet yok. Olaya ilişkin soruşturmada 3 kişi tutuklansa da belde halkı yurt yönetiminin suçsuz olduğu görüşünde.
More...
Saygilarimla,
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks