Gümüşhane'de kenenin ısırdığı bir kişi hayatını kaybetti.
More...
Saygilarimla,
SiZLeR iCiN CaLiSiYoRuM !!!!
Gümüşhane'de bir kişi keneden öldü Gümüşhane'de kenenin ısırdığı bir kişi hayatını kaybetti.
More...
Saygilarimla,
Alkol alıp eşini dövdü, alkolün zararlarını okuyacak Rize'nin Fındıklı ilçesinde alkol alıp eşini darp ettiği iddiasıyla yargılanan ve 10 gün hapis cezasına çarptırılan kişiye alkolün zararlarıyla ilgili kitap okuma cezası verildi.
More...
Saygilarimla,
Gümüşhane'de güvenlik güçlerine taciz ateşi Gümüşhane'de terör örgütü PKK tarafından güvenlik güçlerine taciz ateşi açıldı.
More...
Saygilarimla,
"İncirlik'teki nükleer silah sayısını açıklayın" CHP İzmir Milletvekili Ahmet Ersin, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'den, İncirlik Hava Üssü'ndeki nükleer başlıklı silah sayısının açıklanmasını istedi.
More...
Saygilarimla,
Adalet Bakanlığı "takip" kararını inceleyecek Adalet Bakanlığı, İşçi Partisi'nin, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne teknik takip yetkisi veren mahkeme kararının kanun yararına bozulması istemiyle yaptığı başvuru üzerine, söz konusu kararları, kanun yararına bozma yönünden incelemek için istedi.
More...
Saygilarimla,
Türkiye'de Yeşiller Partisi kuruluyor Yeşiller Partisi, 57'nci siyasi parti olarak kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı'na verdi. 40 kurucu üyesi olan Yeşiller Partisi, günebakan çiçeğini parti amblemi olarak kullanacak.
More...
Saygilarimla,
MHP'den ATAK helikopterleriyle ilgili iddialar MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Türk Taarruz-Taktik/Keşif helikopteri (ATAK) projesinin ARGE'sinin Türkiye tarafından karşılandığını, mülkiyetinin İtalyanlarda, ihracatının ise ABD iznine tabi olduğunu belirterek, "Bu helikopterler toplamadır" dedi.
More...
Saygilarimla,
Almanya'da döner büfesine saldırı Almanya'nın Aachen kentinde bir Türk'e ait döner büfesine saldırı düzenlendi.
More...
Saygilarimla,
Türkiye'de iki yılda 223 insan ticareti mağduru Türkiye'de 2007 yılından bu yana 223 kişi insan ticareti kurbanı oldu.
More...
Saygilarimla,
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks