Diyarbakır'da, DTP Mardin Milletvekili Emine Ayna'nın açıklama yaptığı gruptan bazı kişiler, güvenlik önlemi alan polisi taşladı. Polisin müdahalesiyle grup dağılırken, bazı kişiler gözaltına alındı.
More...
"Sahte çürük raporu" davası ertelendi Eski DTP Genel Başkanı Nurettin Demirtaş'ında aralarında bulunduğu 97 kişinin, "askerlikten kurtulmak için hile yapmak ve buna iştirak" suçlarından yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. Dava ileri bir tarihe ertelendi.
More...
Saygilarimla,
SiZLeR iCiN CaLiSiYoRuM !!!!
Diyarbakır'da DTP açıklamasında olaylar çıktı Diyarbakır'da, DTP Mardin Milletvekili Emine Ayna'nın açıklama yaptığı gruptan bazı kişiler, güvenlik önlemi alan polisi taşladı. Polisin müdahalesiyle grup dağılırken, bazı kişiler gözaltına alındı.
More...
Saygilarimla,
Mahkemeyi bilgisayar otomatik olarak belirledi Ergenekon soruşturmasının iddianamesi, 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Ergenekon iddianamesinin hangi mahkemeye gideceği, bilgisayar tarafından otomatik olarak belirlendi.
More...
Saygilarimla,
İddianamede 20 gizli tanığın ifadesine yer verildi Ergenekon iddianamesinde 20 gizli tanığın ifadesine yer verildiği belirtiliyor. Bu tanıkların kimlikleri can güvenliği için açıklanmıyor, iddianamede rakamlarla kodlanıyor.
More...
Saygilarimla,
Şemdinli'de karakola taciz ateşi Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca karakola taciz ateşinde bulunuldu.
More...
Saygilarimla,
İzmir Belediye Meclisi'nde su tartışması İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'in su sorununun çözümü için aralıksız çalışıldığını belirterek, "Arsenikli su tartışmalarını artık bu Meclis'te kapatmak istiyorum" dedi.
More...
Saygilarimla,
"Türkiye-Fransa ilişkileri verimli" Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Bernard Emie, "Türkiye ile Fransa arasındaki ilişkiler, zaman zaman zorlu ve gergin anlar yaşasalar da diplomatik anlamda en eskiye dayanan, en güçlü ve en verimli ilişkiler arasındalar" dedi.
More...
Saygilarimla,
TEM'de otomobille kamyon çarpıştı TEM Otoyolu'nun Ümraniye mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
More...
Saygilarimla,
Veli Küçük hastaneye kaldırıldı Ergenekon soruşturma kapsamında tutuklu bulunan emekli Tuğgeneral Veli Küçük, koğuşundaki banyoda düşmesi üzerine Kocaeli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
More...
Saygilarimla,
ATO Meclisi'nde konuşacak Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunan ATO Başkanı Sinan Aygün, tutukluluk haline yaptığı itirazın kabul edilmesiyle dün serbest kaldı. Aygün bugün olağanüstü toplanacak olan ATO Meclisi'nde konuşacak.
More...
Saygilarimla,
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks