2 günde 500 kişi ishalden hastaneye başvurdu Kayseri'de son iki gün içinde bulantı, ishal ve kusma gibi şikayetlerle hastanelere başvuran, hasta sayısında artış olduğu bildirildi. Salgının sudan kaynaklandığı iddia edilyor.
More...
Saygilarimla,
SiZLeR iCiN CaLiSiYoRuM !!!!
Video haber: Ergene nehri zehir saçıyor... Saygilarimla,
Eğitim-Sen üyeleriyle birlikte 18 kişi tutuklandı Eğitim-Sen ile Sağlık Emekçileri Sendikası Van şubelerine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 18 kişi, "terör örgütü üyesi olmak" suçundan tutuklandı.
More...
Saygilarimla,
Şener hükümetin ekonomi politikasını eleştirdi Eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, 22 Temmuz seçimlerinden sonra ekonomik göstergelerin tümünde bozulma olduğunu söyledi, çözüm için tüm ekonomi yönetiminin seferberlik başlatması gerektiğini belirtti.
More...
Saygilarimla,
Siirt'te çatışma: 2 asker yaralı Siirt'in Eruh ilçesi Görendoruk köyü kırsal kesiminde güvenlik güçleriyle bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada 2 asker yaralandı.
More...
Saygilarimla,
Eşcinseller Taksim'e yürüdü İstanbul Taksim'de toplanan eşcinseller yürüyüş yaptı. Grup, toplumdaki varlıklarının kabul edilmesini dile getirdi. Yaklaşık bin kişinin yer aldığı yürüyüşe farklı çevrelerden de destek geldi.
More...
Saygilarimla,
Aliağa'ya kurulmak istenen santrale tepki İzmir'in Aliağa ilçesine bağlı Çakmaklı köyünde kurulması planlanan termik santral, çevrecilerin tepkisini çekiyor. Düzenlenen mitingte, santral yapımından vazgeçilmesi istendi.
More...
Saygilarimla,
SSK ve eczacılar uzlaşmaya çalışıyor SSK'lı hastaların gözü kulağı bugün Ankara'da... Sosyal Güvenlik Kurumu ile eczaneler arasındaki ilaç alımı anlaşmazlığı giderilmeye çalışılıyor.
More...
Saygilarimla,
Milli Piyango 29 Haziran çekilişi sonuçları Milli Piyango'nun Antalya'nın Kumluca ilçesinde yapılan 29 Haziran çekilişinde 1,5 milyon YTL'lik büyük ikramiye, "144089" numaralı bilete isabet etti.
More...
Saygilarimla,
Şener hükümetin ekonomi politikasını eleştirdi Eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, 22 Temmuz seçimlerinden sonra ekonomik göstergelerin tümünde bozulma olduğunu söyledi, çözüm için tüm ekonomi yönetiminin seferberlik başlatması gerektiğini belirtti.
More...
Saygilarimla,
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks