iyi gidiyor bence 2kez dinleyebildim kendisini arkadasımın fırsat buldukça dinleyeceğim
Dj MiNe
iLe iLgiLi DüşünceLerinizi Buraya YazabiLirsiniz...
Konu MeVSiM tarafından (02.09.09 Saat 14:24 ) değiştirilmiştir.
iyi gidiyor bence 2kez dinleyebildim kendisini arkadasımın fırsat buldukça dinleyeceğim
Minemm yayınını hep dinlemeye özen gösteriyorum hem eglenceli hemde sıcak buluyorumm .. dostlugu zaten tartışılmaz seni seviyorum cnmm mjkss![]()
Başarılarının Devamını Ve Kalıcılığını Dilerim![]()
Sırrım da Sızım da Bir O'na Aşina..
GüzeL yayn canim basariLarinin devamini diLErim![]()
...--YaLan DunYa--...
Dj-Mine Sabahlarimizin demiyorum, ögleden oncelerimizin sultaniBasarilarinin devamini diliyorum..
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
sabahlari ilk isim radyomu acmaktadir msn de olmasamda kanalda olmasamda mutlaka radyom her daim aciktir tabikide bizimfm dinliyorum devamli ve mineyi ilk dinledigimde anam dedim bizim radyoya canlilik gelmis sabahlari cinar abimden sonra mineyle karsilastim ve cok mutlu oldum kanalda olmasamda kulagimi alamadigim bi dj lerden tarz olarak bana yakin en az benim kadar dusuk cenesi varpek tanimama rahemn 5 i bir aradanin icindeyim su 5 liyi yakindan tanimak isterim
basarilarinin devamini dileirm canim ..
SaygiLarimla BurCaq
MiNe BAsarilarinin Devamini Dilerim.. RAdyoBizimFm'de Guzel ve BAsari Dolu nice Yayinlara...
Biri Beni Durdursun
fevkaladenın fevkınde bı yayın yapıyosunkopmak ıstıyorsanız dj-mine dınleyın..cav bella
RadyoBizimFm'in olmazsa olmaz dedigim djlerinden Dj-MiNe...
Umarim RadyoBizimFm oldugu sürece sesinden bizleri mahrum etmezsin...
Taklit yapmayan sadece kendi olan ve her yayininda insanlara hoş vakit gecirten
sayili djlerden Dj-MiNe...
![]()
![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks